senteret en lørdag i februar

en ting skal jeg si om nye lambertseter senter, de kan de å legge opp lørdagene for barn. i dag kunne du ta bilde sammen med pusen med støvlene, samtidig som han tusslet rundt. det var også satt opp forskningsstasjon for barna, hvor de kunne prøve ut forskjellige ting, det var mange folk rundt senen. 

( senen er ikke en faktisk sene, men noen klosser som er plasert midt på senteret, når de ønsker en sene flytter de bare ut klossene, ellers er det ett fint sittested)

jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen, senteret mangler en kiosk inne og et sted å se på filmer/ spill. uten om dette er jeg veldig glad i senteret. 

jeg var der sammen med støttekontakten min i dag og vi hadde det koselig, vi fikk gjort unna noe handling og jeg fikk spist cheesburger på jorbærpikene. selvfølgelig fyllte senteret seg opp med mennesker og lydnivået var ganske høyt. jordbærpikene hadde også satt opp mange små ekstra bord som gjorde det vanskelig å navigere rundt med rullestol der inne ( ikke det at det noen gang har hvert lett)

når vi kom hjem igjen og støttekontakten hadde gått, var det bare en ting å gjøre. stupe i seng og sove i 4 timer. siden jeg klarte å sove får jeg vel annta at insomniaen er over, kansje en runde med stesolid var det som trengtes.

 

2 kommentarer
    1. Anne:ja nå kan man gå rundt å kose seg med å vindusshoppe om man vil, det var ikke så stor mulighet for det ( eller å handle) i det gamle.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg