stylus for ipad

når jeg sitter og spiller er jeg veldig glad i å skrive ned notater, noen av dem legger jeg ut her mens andre er bare for hjelp i spillet. man kan trygt si at skrivebordet mitt til tider er dekket av små papirlapper.

siden jeg prøver å være miljøbevist på de tingene jeg kan, og har tatt det så langt som å slutte å pakke inn gavene til folk for å stape på papir, tenkte jeg at jeg måtte finne en løsning på det ekstreme bruket forran datan. svaret var selvfølgelig ipaden, men ulempen er at det blir veldig stygt og stort om jeg skriver med fingrene, så jeg må få meg en stylus.

jeg valgte wacom bamboo stylus til 299 + frakt på humac

Wacom Bamboo Stylus er designet for din iPad

Pennen er laget fra høykvalitets metall, stylet for å matche deg og din iPad.

Bamboo Stylus er simpel og elegant, og fungerer som et verktøy til flere programmer for iPad laget for å uttrykke seg selv og personalisere arbeidet.

Stylusen gir en mer nøyaktig og presis måte for å ta notater i møter og i klasserom eller til å tegne grove ideer på farten.

Tuppen på stylusen er 25% tynnere (6mm mot 8mm) i diameter enn de fleste løsningene som er på markedet i dag. Ved å kombinere ergonomisk comfort og en fast følelse gir Bamboo Stylus en bedre måte å arbeide med din tablet.

Ideell for håndskrevne notater, gi et personlig preg når man lager dokumenter, tegninger, sketsjer og mye mer. Brukere kan nå være enda mer kreative.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg