gjenferd stanset hussalg

dagbladet forteller om en eiendomstvist på Vinstra. en kjøper ønsker å heve kjøpet av en enebolig fordi det er rykter om spøkelse der.

partene har ikke klart å bli enige, så nå skal saken opp for retten. kan man heve ett kjøp fordi eier ikke opplyste om eventuelle spøkelser?

nå må jeg innrømme at jeg har hørt om langt værre hjemsøkte boliger enn denne her. når noen kansje har sett en dame og noen små ting faller ned fra veggen innimellom er jeg troende til å skylde på tyngdekraften ( et veldig skummelt fenomen som får ting til å falle) og god fantasi. 
om dette ikke skulle være tillfelle tror jeg uansett ikke faren er så veldig stor i huset, da man ikke opplever mer mystiske ting der enn i andre hus.

leiligheten min er mye værre, her bytter tv`n kanaler på egenhånd og slår seg av og på. all annen elektronik har også merkelig oppførsel så fort den kommer inn døra. selvfølgelig faller det ting hele tiden og ting flytter på seg, men her får tvilen støtte av katter. jeg kan jo ikke vite om det er dem hver gang, men jeg antar det… tv fenomenet har jeg lagt bort på noen andre i blokka med sterk fjernkontroll på samme frekvens.

hva jeg føler og tror om spøkelser er jeg ikke hundre prosent sikker på, men jeg er ganske sikker på at jeg ikke tror de er her for å skremme eller ødelegge for oss, om de er her i det hele tatt da. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg