dårlig taxi sjåfør

det er ikke likt meg å henge ut folk, men noen ganger klarer jeg ikke å la være. noen ganger går folk så langt at jeg synes det er nødvendig å klage høyt.

denne gangen handler det om en taxi sjåfør fra oslotaxi.

historien er den at jeg og kammeraten min bestemte oss for å ta en shopping runde på storo senteret, jeg er lei av å være syk og inne. vi bestemte oss for å ta med rullestolen siden jeg virkelig var i dårlig form og slet med å bare stå oppreist. jeg ringte som vanlig til oslo taxi og bestillte igjennom  det automatiske telefonsystemet. vi kledde på oss og pakket sammen de tingene vi måtte ha med oss.

taxi sjåføren ringte og sa at han sto utenfor, noe han ikke gjorde han sto i veien utenfor. jeg ba han kjøre inn til døra og det sa han ikke gikk. jeg motsa han og han la bare på telefonen. jeg trodde derfor at han kom til å kjøre frem til døra. etter en stund så vi at han ikke hadde planer om å flytte seg, så kammeraten min gikk bort til han og forklarte at jeg ikke kunne gå så langt, sjåføren klaget over at det var trangt, men kjørte neddover.

siden det tok så lang tid for han å kjøre opp langs blokka begynnte vi å lure, kammeraten min gikk flere ganger ut å sjekket, og det viste seg at sjårøren bare hadde dratt. jeg prøvde å ringe han opp igjen for å høre om han virkelig hadde dratt, for da måtte jo vi bestille ny taxi, han bare avlyste samtalen.

selvfølgelig ringte vi etter ny taxi, og klaget samtidig. brukte ikke automatisk bestilling nå og fikk pressisert at drosjen måtte komme til døra, den nye taxien klarte fint å kjøre frem og vi kom oss av gårde.

taxi sjåføren som bare stakk av fordi han ikke gadd å plukke opp en rullestolbruker ved døra heter Pervaiz Akhtar, og glemte den lille faktaen at han la igjen mobilnummeret sitt hos meg når han ringte første gangen.

 

  1. sure taxi sjåfører liker jeg ikke..hehe.husker jeg skulle legges inn på sykehuset.nyrebetennelse og sjåføren var ikke trivelig og trenger ikke å gå mere inn på det.mn opplevd mest taxisjåfører som er greie og skravler i et kjør<3

  2. Generelt synes jeg det er veldig galt å henge ut folk med navn, spesielt dersom navnet er basert på et telefonnummer. Det telefonnummeret man får oppgitt ved taxibestilling tilhører taxien, og er registrert på taxieieren. Ofte er det en annen enn taxieierenen som kjører bilen.

  3. Arne:generelt er jeg enig, men jeg synes det er verre å stikke av fra en person i rullestol fordi man ikke gidder. og enten det er drosje eieren eller en tilfeldig sjåfør er det opp til drosjeeieren å ta ansvar.

   siden jeg generelt er i mot å henge ut folk tenkte jeg lenge før jeg gjorde dette. og jeg valgt med vilje navnet i steden for telefon nummeret.det var et så ekstremt overtramp i mine øyne, og det at sjåførene kan gjøre slik uten konsekvenser er jeg lei av.

  4. Jeg synes at det er totally galt hva Taxi sjåføren gjort.
   og det er fail at ansvar man kan gjøre på dette saken med Passineter som bruker rulstolen., Jeg håper når taxi eiarene ser på dett kalager må blir bederes alt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg