tv serie: raising hope

siden jeg pluttselig gikk tom for tv serier å se på, tenkte jeg det var på tide å prøve ut noen nye. jeg valgte fra flere sjangere, av komedie sattset jeg på raising hope…

serien handler om en ung mann som har sex med en tilfeldig jente etter å tilsynelatende ha reddet henne fra en farlig sitvasjon. morningen etterpå finner han ut at hun er etterlyst av politiet for drap.
den unge mannen bor hjemme sammen med sin senile bestemor, mor, far og fetter. dette er en dysfunksjonell familie, for å si det mildt.
8 mnd etter dems første møte blir den unge mannen bedt om å komme til fengselet, her finner han ut at kvinnen er gravid. pluttselig sitter han med en baby han ikke aner hvordan han skal ta seg av, hjemme hos en familie som ikke ønsker barnet velkommen.

 jeg vet humor serier skal ta ting litt ut på kanten, men jeg synes de burde holde seg innenfor rimelighetens grenser, nå så jeg bare første episode, om jeg klarte å se hele… det var en del store fakta hull som slet veldig på meg. karakterene var så til de grader overdrevent at man nesten skulle tro det var en parodi på komiserie sjangeren, men tror ikke det.

dette er ikke første og kommer sikkert ikke til å bli siste gang jeg ikke forstår meg på amerikansk humor, men hva skal jeg si. hvilken stat i usa henretter deg 14 mnd etter at du ble arrestert for første gang, og hilken stat tillater en mor på dødscelle å ha ungen sin der i 6 mnd?

jeg likte ikke serien, og kommer ikke til å se noe mer av den…

Siste innlegg