opp og hoppe

da var jeg oppe igjen…

jeg burde sikkert ha sovet litt lengere, men når jeg våknet, klarte jeg ikke å sovne igjen. jeg lå bare å tenkte på når bydelen kommer i morgen og neste innleggelse på rikshospitalet.
tiden går så fort og jeg er rett og slett ikke sikker på om jeg er klar til å møte de svar og holdninger som kommer.

mitt møte med bydelen i morgen kommer til å avgjøre om jeg får brukerstyrt personlig assistent eller ikke, denne avgjørelsen kommer til å påvirke livet mitt mye. om jeg får hjelp forestiller jeg meg en dør som åpner seg for meg, og mange muligheter som jeg savner så utrolig mye.
men om den mest reelle sitvasjonen skulle oppstå, at jeg ikke får. da tror jeg at jeg blir knust. det er som å bli dømt til å leve stille og alene i leiligheten min, uten mulighet til å pynte til jul og påske, fortsatt leve på forferdelig micro mat og se kaoset bygge seg opp rundt meg.

mitt nye møte med rikshospitalet gruer jeg meg til fordi det kommer til å bli utrolig tøft. jeg forestiller meg at de psykologene kommer til å rive opp allt bak i livet mitt, og om de ikke gjør det så klarer jeg fint det selv med å frykte samtalene. selve ct scannen gruer jeg meg ikke til, håper bare jeg klarer å holde kroppen i ro i hele 20 minutter.
jeg skal prate med psykolog fordi de skal prøve å finne ut om anfallene mine er psykosomatiske.  

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg