sundaynight blues

etter å ha hatt en veldig fin natt i går, la jeg meg til å sove ved 10-11 tiden i dag tidlig. så ikke så veldig overaskende når jeg våkner opp midt på natta. 

om det er en dag i uka jeg liker mye mindre enn alle andre, så må det være søndagen. det er godt med en dag der allt er stille, men jeg savner matbutikkene. ikke det at jeg kunne ha handlet mitt på natta, men jeg kunne ha handlet før jeg la meg.

så i dag våknet jeg til en leilighet med veldig lite mat, jeg kunne puste lettet ut at jeg fortsatt kunne lage meg havregrøt ( selv om denne har en tedens til å komme opp igjen)

jeg fant til min store glede ut at noen hadde lagt igjen litt urge til meg i går, slik at jeg kunne spare den siste flaska med cola light til i natt, så jeg har i hvertfall den. ellers blir det å gå å tygge på løsting som spekeskinke, mandler og hva annet av spiselige ting man kan finne i leiligheten.

for ikke misforstå meg, jeg har mye å putte i meg, bare ikke i ett sammenheng som kan kalles et måltid. sulte skal jeg ikke. men jeg gleder meg til klokken 07.00 når rema 1000 åpner og jeg kan handle meg noe ordentlig mat.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg