hadde tenkt…

… å legge meg, men etter å ha lest artikkelen om plumbo og møkjka man er jeg så stresset at jeg valgte å gå for mat i stedet.

jeg slo av spellemann så fort prisen for barneplate var over, jeg hadde da virkelig lidd meg igjennom teknologiens tilsynelatende trege utvikkling. men etter å ha lest om det på facebook måtte jeg inn på nyhetene å se hva folk snakket om. og etter å ha sett klippet og lest artikkelen skammer jeg meg, jeg skammer meg over kjendisene våre og lurer på om twitter egentlig er godt for folk. tenk over ting før du skriver det.

her kan mange fort misforstå meg og tro at jeg syntes det plumbo sa var greit, det er helt feil. selv etter at jeg hadde lest om dett satt jeg sjokert når jeg så klippet. jeg var stolt av madcon for jeg tror mange i hans sitvasjon ville ha reagert andeledes enn ett utilpass smil og trekke seg tilbake. 

publikum ga plumbo den straffen de fortjente, og jeg regner med at de fleste ikke en gang tenkte over det, de var så i sjokk at å klappe til en tekst og juble ikke var mulig. stolt av å se at folk ble så sjokerte, for det viser akkurat hvor usansynlig vi syntes det var.

men reaksjonene etterpå er i overkant..

ja jeg forstår at folk reagerer og har mye å si, men folk som er fremme i media burde tenke seg godt om før de kaster steiner. for det er en forskjell mellom å si noe dumt fordi man er nervøs, usikker på hva man skal si, gir osv… enn det er å ha tenkt ut en holdning/ kommentar for å såre.

og det var ingen ting i oppførselen til han som sa komentaren, som tydet på at dette var noen av delene. det var ord som bare fallt ut av munnen hans før han rakk å stoppe dem. han burde selvfølgelig veldig offentlig unskylde seg, og det er klart at dette ødela avsluttninga til programmet, men kan det ikke stoppe der?

trenger man å kalle dem dritt ord? trenger man å boikotte dem? vel om enkelt mennesker synes det er det greit, men å prate om å kaste dem av andre sendinger?

ja jeg har hørt at vondt skal vondt fordrive, men jeg er ikke helt sikker på om dette er sant i sosial samhandling. for stygge ord er stygge ord, samme om du kom med dem først eller sist. en idiotisk feil unskylder ikke for 100 vis av samme slag.

forgive but not forget, if it happens again, well, then you know….

spellemannprisen spellemannprisenskandale mokkamann møkkamann plumbo madcon skandale musikk musikkpriser åretshits spellemannsprisen twitter kjendiser sosialtnettverk aviser reaksjoner tabbe rasisme mobbing

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg