data oppe og surrer

etter mitt første dykk ned i en datamaskin på egenhånd, og den fullstendie fiaskoen det ble, er jeg veldig glad for å ha fått opp en pc som spiller sims 3 ( i hvertfall alle pakkene uten om vacation, men den fungerer jo aldri som den skal)

først må jeg si at fiaskoen var ikke noe feil jeg gjorde, jeg klarte fint å åpne maskinen, skru den fra hverandre, for å finne ut at de nye delene ikke passet, for å så skru den sammen igjen.
men det tok så utrolig mye krefter av meg, og jeg har egentlig ingen i det hele tatt…

så jeg satte veldig pris på at noen sa seg villig til å gjøre det samme arbeidet på nytt igjen, når ny strømforsyning kom. for det ble både mere jobb og jeg var enda slitnere enn sist gang.

kansje jeg er en rar jente som synes datadelene mine er nydelige, som liker å se på menn som fikser maskinen, og som gjerne stikker en hånd eller to nedi kabinettet for å hjelpe til, men det er meg. for til alle dere gutter der ute, det er en fordel vi jenter har når det kommer til data bygging, små hender og negler som kan sette på plass ledninger der det er trangt 😉

det tok noen forsøk å få sims 3 til å virke, men ikke grunnet datamaskinen. oppstart programmet til sims 3 som låste seg. men til slutt ville det virke og med litt hvesing og hyling kom sims godt i gang.
sims tar mye mer av en datamaskin enn folk tror, og du hører den jobber når jeg starter det, men litt bråk tåler jeg så lenge maskinen virker. og en er lydløs så lenge jeg ikke spiller sims 3 ( og sikkert andre spill) 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg