kroppen utslitt?

i går sviktet øynene mine, jeg satt å så på en tv episode da jeg merket at skjermen byttet på å være blørete og klar. først var jeg usikker på om det var episoden jeg så på eller øynene mine. men etter som bokhyller har flyttet på seg og jeg føler jeg må sitte en millimeter unna dataskjermen for å se den, tyder det på at det er øynene.

i natt haddejeg anfall mens jeg sov, igjen. jeg vet ikke hvor ille det var, men jeg mistenker at jeg har holdt rundt knærene mine. jeg våknet av en kraftig kramperykning i den ene armen og intense brennende smerter i benet. det er her fra jeg har teorien om at jeg holdt rundt knærene mine, for jeg har klare kloremerker etter neglene mine som dras oppover i rask ukontrolert tempo. hadde jeg ikke vist hva det var hadde jeg nok mistenkt kattene når jeg så sårene, de er ikke så store, men de gjorde vondt.

i redsel for flere kraftige rykninger ( lurer på om jeg hadde våknet av noen tidligere på natta også) plaserte jeg armene langt unna kroppen min og jeg vurderte seriøst å klippe neglene mine. spessielt redd var jeg for å få hendene i nærheten av ansiktet. smerten i bene fortsatte i det jeg tror var flere timer, siden jeg våknet opp mange ganger i løpet av denne tiden. men man har ikke tidsperspektiv når man sover + at smerten nå bare var en påminning, ikke den intense som da jeg klorte meg opp.

i dag startet smertene i ørene mine, spessielt det høyere. kniver og nåler som pluttselig stikker inn i hodet for å etterlate meg svimmel og med hodepine. heldigvis kommer og går de litt så jeg får litt ro innimellom. frykter ørebettennelse, jeg er spessiellt utsatt for dette.

så med andre, og kortere ord: jeg føler meg ikke bra i dag!

Siste innlegg