selskap uten meg….

nå samles familien min hos bestefaren min og skal feire bursdagen hans, han hadde bursdag den 4. men det er lettere å feire i helga. jeg sitterog er både misunnelig på det ene og det andre. siden det er så sent får de kanskje middag, hva jeg ikke skulle ha gitt for ordenlig mat nå. jeg er lei av pasta, pizza og havregrøt. de tre eneste tingene jeg orker å lage. mest av allt hadde jeg sett frem til helstekt ørret, det er noe av det beste jeg vet. men tror heldigvis ikke de spiser det i dag.

noe annet jeg tenker på er kaker, man skulle tro jeg hadde fått nok kaker i jula, men siden jeg er i trøstespise modus for tiden kan jeg ikke få nok. og selv om jeg er flink og ikke tar helt av hadde det hvert godt med ett kakestykke i steden for dette kvalmende godteriet jeg putter i meg.

jeg savner det sosiale også, det blir ensomt å sitte her i leiligheten min sammen med kattene, jeg beveger meg ut for å være sosial eller ordne noe innimellom, men jeg må betale så veldig dyrt for det.

neste bursdagsselskap går jeg også glipp av, da er jeg lagt inn på rikshospitalet….

jaja vi er en stor familie og det kommer mange selskaper fremover, helt til det slutter med meg den 29. august (lillesøstera mi og flere i pappa sin familie har bursdag etter dette, men nå tenkte jeg bare på mors del av familien) jeg vet det ikke er synd på meg, men litt trist kan jeg vel synes det er alikevel?

 

 

    1. scrappereidun: takk, jeg liker klemmer
      det kommer noen tunge stunder på meg innimellom, men jeg er heldig som har en så forståelsesfull og snill familie. å være syk er hardt for alle, også de rundt.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg