skjermkort jakt

hos meg er det krise når jeg ikke kan spille sims 3, spessiellt når jeg er dårlig, dette er det eneste virkemiddelet vi vet om som virkelig roer meg ned og hjelper meg med å slappe av.

dessverre er det ikke alltid slik at datamaskiner samarbeider med deg, og spessiellt ikke om du er dårlig. i går skulle jeg holde meg hjemme å slappe av, men i stedet endte jeg opp på vill skjermkort jakt igjennom oslo.
ps: oslo er utsolgt for skjermkort…

alle var litt nervøse da jeg bestemte meg for å finne ett nytt skjermkort, til og med jeg. sist gang jeg gikk ut ble jeg ekstremt dårlig og jeg var ikke særlig bedre denne gangen. men jeg regnet med at desperasjonen for å få spille sims 3 ville holde meg oppe og dette fikk jeg rett i. dessverre ble det ikke nytt skjermkort på meg, så har bestilt fra nettet nå.

jeg dro ned på datakjeden, der hadde de bare ett skjermkort som var ganske stort og dyrt, jeg ville ha kjøpt detom det ikke var for reddselen av at maskinen min ikke hadde sterk nok strømforsyning. dette var det eneste skjermkortet de hadde. de tipset meg om en butikk i møllersgata, men jeg måtte gi opp den på veien. i steden for var jeg innom spaceworld å hørte om de hadde, det var ikke noen overaskelse når de sa nei, men jeg måtte prøve.

de mente derimot at de hadde skjermkort på teknikkmagasinet, vel og merke ikke like bra som i databutikkene, men i mine tanker var et dårlig nytt i noen dager til jeg fikk bestilt meg nytt, bedre enn ødelagt greit. men de var utsolgt her også… så jeg måtte gå tomhendt hjem.

etter litt klikking på datan og små trøstespising gikk jeg å la meg, og gjett hva, i dag er jeg utmattet og dårlig igjen!!! burde ha hvert i butikken og handlet, men tro det eller ei, jeg lærer av mine feil og holder meg hjemme i dag.

om ikke noe annet har jeg fått bestilt skjermkort på nettog regner med at det er her i løpet av neste uke, får leve med et skjermkort som slår seg av og på som det vil så lenge…

ps: da jeg gikk nedover karl johan paserte jeg gamestopp butikken jeg har kritisert så mye for å ikke ha rullestol tilgang, den var stenkt for opppussing. tror dere de vil ta med en rullestol rampe til de nye lokalene dems?

bilde av gamestop karl johan… ikke mye spill der nå.

3 kommentarer
  1. Så typisk, når en akkurat skal ha noe er det ikke å oppdrive.
   Hvilket skjermkort var det du til slutt gikk for?
   Og der var det ikke mye games på gamestop nei, pusser de opp kanskje?

  2. Santar: ja de pusser opp… jeg klarer ikke å skrive hvilket skjermkort jeg kjøpte før jeg har pakken foran meg og kan skrive av, for så mange tilfeldige bokstaver og tall klarer jeg ikke å huske utenat.

  3. Ingen problemer med å forstå det, jeg husker navnet på mitt og that’s about it hehe.
   Håper det er et bra kort som passer til maskinen din.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg