no food for you

jeg tror verden hat talt klart… ingen mat for meg enda.

da jeg skulle starte med frokosten fant jeg ut at jeg var ganske så tomt for spisbar mat, og nesten spisbar mat i mine øyne, hadde det hvert krise hadde jeg mat å putte i meg. men spagetti er ikke helt frokost og jeg liker ikke tørt brød. 
kunne også teoretisk sett lagd havregrøten med vann og ikke melk, men det fristet lite.

men det var jo ikke så stor krise fordi butikken var oppe, jeg kastet i meg to nesten uspiselige tørre julekaker, tok med med trillebaggen og gikk. det er vel ikke mere enn hundre meter bort så jeg så ikke helt utfordringen. årets første tur ut av leiligheten og den var ikke en suskse… ( men skal skrive mer om butikken senere)

jeg klarte i hvertfall å komme meg hjem, tok meg selv i nakkeskinnet og gikk nøye igjennom alle matvarene jeg hadde kjøpt slik at jeg kunne legge det som måtte kaldt inn i kjøleskapet med en gang. har ødelagt len del mat på denne måten før…  
sulten gikk jeg ut på kjøkkenet, men problemet var at jeg var så sliten…

jeg valgte å fortsette med havregrøten som jeg skulle lage i microen, jeg har aldri lagd havregrøt i microovnen før, men så ingen annen mulighet nå.
samme hva som står på posen, men kan ikke lage vanlig havregrøt i microen, den er nemlig nå dekket av lilla guffe og jeg har fortsatt ikke mat å spise. ser ut som en liten eksplosjon av grøt…

mitt siste håp var winerpølsene jeg kjøpte inn, men lompene jeg hadde var gått ut på dato for en del dager siden, og jeg må være veldig fosiktig å putte mi meg mat på grensen når jeg er så dårlig som nå. så jeg har gitt opp.

satte meg her ved datamaskinen og kastet i meg mandler ( for selv ikke jeg klarer å ødelegge mandler i en pose) og nå tror jeg at jeg går å legger meg igjen. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg