planer for nyttårsaften

da er den her, siste dagen i ett langt år. og som alle andre år så skal dagen feires på tradisjonelt vis.

først samles familie og venner hos mamma for middag. etter som vi med årene har blitt så mange til denne nyttårsmiddagen har de begynnt å bestille inn mat i steden for å lage den. 
middagen blir etterfulgt av skattejakt for barna, denne består av mange spørsmål og ved å klare disse spørsmålene får man ledetråder til hvor skatten er gjemt. skatten har en liten gave til alle som er på middagen. under denne leken er stemningen ganske høy.

etter at vi er ferdig med middag og leker tar jeg med meg kusina mi og linn ned til meg. her har vi en tradisjon om å spille inn det nye året (selv om vi bokstavlitalt ikke gjør det). en av vennene jeg pleier å invitere har jeg ikke med i år grunnet at jeg er så sliten, har litt dårlig samvittighet for dette. men en annen venn av meg kommer i stedet så vi blir 4. ikke sikker på hva vi kommer til å spille, men vi pleier å ende opp på settlers og robborally.

rett før 12 pleier mamma og tanta mi å komme ned til meg, da går vi ut på verandan med stjerneskudd og ser på fyverkeriet andre har kastet bort penger på.

når de voksne har gått avslutter vi spillingen når vi ikke orker å holde øynene oppe lengere.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg