tanker

det går så mye tanker igjennom hodet mitt for tiden, kan vel være at grunnen er at jeg orker å gjøre lite med kroppen og da prøver hodet å kompansere.

jeg tenker på historie, som alltid. menneskenes utvikkling til de små monstrene vi er i dag ( ikke hver enkelt person altså, men helheten) og hvordan vi utvikler oss videre.

jeg tenker på minner, dessverre veldig ufrivillig, men det hender det dukker opp fine minner også…

jeg tenker på barn og de jeg har kjære, de i verden jeg vil passe ekstra på og hvordan jeg kan gjøre litt mer enn det jeg gjør nå.

jeg tenker på helsa mi, hva fikk meg så syk? var det noe jeg kunne ha gjort andeledes? hva feiler det meg? kommer jeg noen gang til å bli frisk?

jeg tenker på hverdagen, hvordan skal jeg få ting til å gå rundt. det er så mye i leiligheten som må gjøres hele tiden og jeg har så lite med krefter.

jeg tenker på kattene mine og smiler forsiktig for meg selv, eller ler høyt. de er så lykkelige og det gleder meg å se dem utforske en liten ting eller sove trygt vedsiden av meg.

mest tenker jeg på tid, og krefter. hvorfor er det ikke mer tid i en time, og hvorfor må søvn stjele så mye av tiden din…

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg