sover

om noen lurer på hva jeg bruker tiden til, er svaret lett, jeg sover.

jeg har brukt en ukes krefter på å komme igjennom de siste dagene før jul og julaften, så nå sover jeg bare for å samle opp energien igjen. med andre ord jeg er fullstendig utslitt. 

akkurat våknet etter 16 timer søvn, før jeg la meg hadde jeg hvert oppe i 6 timer. før dette haddejeg sovet i 12 timer. og de 6 timene våken var en kamp. folk tror jeg tuller når jeg sier jeg kan sove over ett døgn når jeg er virkelig sliten. og ikke bare kan, men trenger.

stol på meg, det er ingen overdrivelse. eneste grunnen til at jeg er våken nå er en tekstmelding om god mat klokken 17.00, og mat må man da ha i seg….

  1. Visste ikke at man kunne få energi av å sove så lenge. Blir du ikke bare dårlig? Det blir jeg i alle fall, når jeg sover for lenge.
   Håper du blir bedre snart! =)

  2. Silje `.´: har du noen gang hatt feber og hvert sengeliggende? når man er syk trenger kroppen mer søvn en vanlig, og selv om det er overdrivet å si at man får energi av det hjelper søvnen deg med å bygge deg opp igjen.

   om jeg sover 16 timer når jeg er frisk blir jeg svimmel og får hodepine, men nå som jeg er syk er det eneste som hjelper søvn. kroppen min er så sliten at jeg sliter med å holde bestikk i hendene mine mens jeg spiser.

   for å bli bra trenger kroppen min styrke til å kjempe, og når jeg bruker kreftene mine på andre ting blir jeg bare dårligere. det er en komplisert balanse i mellom hvile og trening.

   jeg har måtte slutte å trene for å kunne sitte oppreist i det hele tatt, men jeg er flink til å gå forsiktige turer slik at kroppen ikke forfaller helt. men dytter jeg det for langt trenger jeg noen dager i senga til kroppen klarer å holde seg oppe igjen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg