middag hos pappa

i dag var jeg og storebroren min å spiste middag sammen med faren min, stemoren min og lillesøsteren min. de reiser bort lille julaften så vi hadde en micro julaften der. lillesøsteren min fikk åpne alle gavene sine og hun ble mange kosebamser og hobby saker rikere. jeg hadde kjøpt en style me up pakke, ett top star tegne hefte og en topp model perm med masse tegne ting i. broren min kom med 3 kosebamser.

de voksne fikk 3 flotte designer lys, ett bamse lys, 4 stk badebomber med lukt av kanel og appelsin som jeg hadde med meg. luksus sjokolade, tegneserier valgfritt 6-8 utgaver, såpe og en ting jeg ikke husker som broren min hadde med. vi ga alle gavene sammen..

før pakkene spiste vi grøt ( med mandel i ,som broren min fikk) o spekemat med litt grønt til, hunden dems likte ikke at oppmerksomheten gikk fra henne og over til maten så hun måtte låses inne i buret sitt slik at hun ikke tygget opp alle ledningene i huset mens vi spiste.

del ble en del prating, titting på bilder og kosing av hunden før jeg var så sliten at jeg måtte der hjem, var en koselig kveld.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg