«Big Man» kastet billettløse Sam (19) av toget, folk er ondskapsfulle

først må jeg si at jeg ikke aner om denne personen hadde prøvd å betale billett eller ikke, men jeg vet at det som ble gjort var feil. jeg har hvert vitne til en lignende sak før og da satt jeg og var kvalm i timevis senere.

som kontrollør har du ikke lov til å bruke makt for å fjerne noen av toget/ bussen. du må tilkalle politiet hvis det skal brukes makt så i stedet driver de med psykisk spill.

for det er akkurat dette han oppfordrer til når han sier om og om igjen at de andre vil bli irriterte, de andre vil klage. og ikke på meg men på deg. stakkars big man var bare første person som ikke var sterk nok til å stå i mot dette psykiske spillet. og resten av folket sin oppførsel senere viser også at de har blitt en mobb.

om denne gutten hadde død der ute hadde historiene hvert helt annerledes, da hadde det hvert rystende at noen som ikke hadde noe med saken blandet seg inn og tok saken i egne hender.

min historie baserer seg litt på det samme og jeg skammer meg slik over å være menneske når jeg ser slike ting…

jeg satt på trikken, det hadde hvert stans på trikken lenge og når denne første endelig kom ble den fort ganske full i rush tiden. folk pakket seg sammen mens vi kjørte ned mot sentrum. ca midt i trikken var det en mann som pratet veldig høyt. han sa ikke stygge ord eller var ekkel mot noen som jeg fikk med meg, men han pratet høyt.

trikkeføreren ville ha han av trikken ( ingen kan ha klaget på mannen for det var for trangt å bevege seg frem til trikkeføreren) først ba han mannen gå av, da mannen ikke ville det ba han om å se billett. dette var jo så å si umulig men det ble bekreftet av mange at mannen hadde gyldig billett. han prøvde også å komme fremover og vise sjåføren den. 

han påsto at mannen var tydelig beruset og måtte av trikken ( om dette var saken kunne han ha sakt det med en gang og ikke begynt med billetten) ja mannen kan ha hvert beruset, men for alt vi vet kan han bare ha hatt dårlig hørsel… han nektet å kjøre trikken som allerede nesten var en time forsinket videre. mannen som hadde gyldig billett nektet å gå av. fire fem ganger sa sjåføren i høytaleren at han nektet å kjøre videre før han gikk av og før eller senere kom folk til å gå lei og kaste han av. selvfølgelig endte det opp med fire fem menn som tok tak og slang han ned trappa og ut i snøen. 

mannen falt med hodet først og før noen rekk å reagere hadde sjåføren startet trikken og kjørt videre, ingen så om mannen som gikk hodet først ned i bakken klarte å reise seg igjen… applaus for de flinke mennene og sjåføren som ikke hadde måtte reise seg for å bli kvitt problemet.

all ære til mobben og mennene som hopper opp for å vise at de er sterke nok til å ta saken i egne hender, all ære til mannen som kastet en diabetiker ut av toget uten medisinen sin fordi det var det folket ville. la oss alle gi disse mennene stående applaus og minnes hvordan folkeutryddelse, forfølgelse osv starter….

    1. Makan te oppførsel da. Håpe virkelig dem får dårlig samvittighet… Blir så sint av slikt

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg