vannavstøtende vinter sko som ikke tåler vann

nå som snøen har kommet til oslo var det på tide å ta på seg de gammle vinterskoene mine. de er så gode å gå i, for de er rett og slett bare saueskinn snudd rundt. så du må imprignimere ( oii for et ord å prøve å stave) dem ganske ofte, men de er vannavstsøtende.

å gå med dem føles ut som om du går i tøffler og jeg har virkelig kost meg med dem.

jeg husker noen små lekkasjer på skoene i fjor, men alltid trodd det har hvert fra oversiden. og de var jo ikke vanntette, bare avstøstende…. men i går var det virkelig slufsevær, det byttet om på å snø og regne pr. minutt og det var ganske vått ute.

jeg kjørte hovedsaklig taxi så jeg fikk ikke skoene ordentlig våte, men da jeg gikk til drosjen på seter merket jeg at det trakk vann inn vann på stortåa mi. det var ikke mye men kaldt vann i skoen er uansett ikke behagelig. jeg tittet ned på skoene og så at det ikke var kommet en dråpe vann på toppen av skoene + det var jo stortåa mi som var våt…

jeg så en glippe mellom sålen og resten av skoen og det var klart at skoa hadde løsnet fra såla…

siden jeg var på senteret senere på dagen gikk jeg innom og spurte om roots hadde noen garanti på skoene sine, de hadde ikke det, men hun kunne ta en titt å se om det var reklamasjon eller ikke. da fikk jeg den koselige nyheten om at skoene mine ikke tålte vann. det viste de godt, for kom det vann på sålekanten ville den løsne….

det var ikke viktig for meg å få reklamasjon på skoene, jeg er vant til at sko ikke holder så lenge. men hallo? vannresiste vintersko som ikke tåler vann? det burde ikke være lov å selge dem.

2 kommentarer
    1. Gammelt innlegg, men må bare kommentere (googler reklamsjon på sko og kom inn her) at vannavvisende sko er ikke tette. Det blir som å tro at man kan bade med klokker som er water resistant. Jeg er enig i at ordet er villedende for en kunde så derfor opplyser jeg alltid om dette ved salg, men siden jeg ikke ekspiderer alle og det er mye selvplukk så tar vi uansett ikke tilbake sko som er vannbeskyttet. Har selv løpesko som er det, og vannet holder seg ute til en viss grad. Waterproof må det stå for at det skal holdes 100% tett 🙂 som f.eks goretex, hellytec. Forsikre deg om at skoen har vanntett memebran ved kjøp hvis du skulle være i tvil.

    2. L: problemet var ikke at skoene ikke var tette, problemet var at skoene falt fra hverandre fordi de var limt sammen med lim som ikke tålte vann.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg