jeg vant!!!!!!

ikke på kalenderne da, men er fortsatt tid til det…

det er ca to uker siden jeg skrev innlegget om 200 lappen på meny, jeg hadde så dårlig samvittighet over å plukke den opp at jeg ga hele til kirken. vel jeg ga den ikke akkurat, jeg kjøpte lodd for den. men meninga var å gi den til ett godt formål og de sto der å solgte lodd.

som når jeg kjøper lodd for å støtte håndball jenter eller andre sportsklubber kjøper jeg jo for å støtte, ikke for å vinne. så når telefonen ringte på lørdag og fortalte meg at jeg hadde vunnet et bestikk ble jeg først litt overasket. det er ikke det at jeg aldri vinner på lodd, mer det at det var meningen å gi pengene.

jeg fikk ikke hentet premien på søndagen grunnet snudd døgnrytme, og på mandag ringte de igjen. litt usikker ringte de meg å spurte om jeg hadde blitt ringt opp før. jeg hadde nemlig vunnet et skjerf på trekningen på lørdag. et skjerf sier jeg, trodde det var bestikk. etter en liten undersøkelse var det klart at jeg hadde vunnet to gevinster på loddtrekningen på lørdagen.

så i dag tok jeg taxi til kirken for å hente premiene, jeg måtte sitte å vente en stund  fordi de var i et møte. når hun kommer ut spør hun om jeg er den uheldige. uheldig? jeg er her for å hente premie jo, jeg tåler å vente i 10 minutter ( spessiellt når jeg har med iphonen med spill)  når hun fant ut at jeg hadde vunnet to ting og hvor fint jeg tok ventetiden var hun enig med meg at det kansje var å overdrive. verden går ikke under om man må vente 10 minutter på 2 premier.

premiene mine (ikke katten da, det er linselusa sirius)

Siste innlegg