firefox 8.0.1

for en stund siden sluttet jeg å bruke firefox som hovedleser fordi den hele tiden kresjet for meg. men når jeg begynnte å spille på facebook igjen startet jeg opp ff igjen, men denne gangen som ekstra leser. med en gang jeg åpnet siden fikk jeg beskjed om ny og mer stabil ff og jeg ble lykkelig. kansje jeg kan gå tilbake til kjære ff jeg har brukt så mange år? vel nå hadde jeg nok savnet crome litt, blitt vant til den. men jeg liker at ting er som det var.

min glede varte ikke lenge, den nye firefox opdateringen gjør at nettleseren kjesjer hvert 4. minutt i steden for hver halvtime. så ikke så stor oppgradering der nei….

jaja jeg har fortsatt crome, og den låser seg så å si bare på aftenposten.no

8 kommentarer
  1. Hei
   Jeg hadde samme problemet med FF og også Google Chrome. Etter en omformatering av harddisken er alt vel igjen. Antakelig hadde jeg samlet opp så mye skrot, som til slutt påvirket FF og Chrome av en eller annen grunn. Nå nyter jeg FFs fantastiske muligheter (jeg synes den er bedre en Chrome på flere områder) 😀

  2. Opera <3 Bra blogg, btw, godt å ha mange av svarene samlet på ett sted! Forslag: Slenge med link til kalenderen det er snakk om i hvert avsnitt? 🙂

  3. Audun: jeg startet med det, derfor filmweb ligger der, men ble mye styr. alle skal være lette å finne om man søker på overskriften.
   jeg bruker allerede timevis på å finne svarene og skrive det ned, så tror ikke jeg orker mer.

  4. Hmmm….la du operativsystemet inn på nytt eller fra systemavbildningsdisken(e) (kopi før det meste av programvare legges inn) eller tok du en systembackup før du formaterte og la dette inn igjen? Hvis du gjorde det første, så var det veldig rart at det ikke skulle fungere. Hvis du gjorde det siste, kan det nok hende at du også har kopiert register-“surr” m.m. Har du da forsøkt deg på en rensing av registeret (er det windows du kjører? Win 7?)

  5. Jørn: la inn operativsystemet på nytt fra maskinen. ingen backup uten om filer jeg la inn på ekstern disk.

   jeg kjører win 7 ja, tror kanskje det er skjermkortet mitt som sliter. selv om det også er rart. er flash på aftenposten som krasjer

  6. Ja, da vet jeg neimen ikke hva det kan være. Hvis det ikke har krasjet før hos deg og alt annet fungerer som det skal nå, virker det definitivt som om det kan være noe software tull. For meg krasjet flash i både FF og GC og spesielt da aftenposten la om sidene sine (men det krasjet også på andre sider med flash). Etter en nyinstallasjon virker alt helt toppers… da har jeg dessverre ingen flere tips og ønsker deg lykke til (med ny maskin? ;-)!

  7. Jørn: etter omstarten har jeg slitet mye med at driveren på skjermkortet slutter å virke, svart skjerm i noen sekunder og så feilmelding. kommer som regel etter at jeg har spill spill. derfor jeg tror det er der feilen sitter.

   den har holdt på slik helt siden formateringen, sikkert før også. når skjermen kommer på igjen er det kun msn som har blitt påvirket, lurer på om det er flash reklamen de har nederst som er grunnen til det.

   har oppdatert drivere og feilsøkt og alt men finner ikke noe, forsiktig vurdert å kjøpe nytt skjermkort.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg