Nerd, jeg?… ja!!!

det er mye snakk om mobbing hos vennene mine her på blogg.no så derfor synes jeg det var ganske morsomt med den ene komentaren jeg fikk som absolutt ikke var hyggelig.

vel den hadde hvert værre om jeg ikke hadde hvert ett stolt datanerd som har funnet ut av hvem hun er og er fornøyd med det. nerd på mange andre områder også jeg….

men jeg forstår ikke helt denne kulturen hvor man skal prøve å være så ekkel mot andre som mulig. hvis du ikke liker en blogg så holder det vel å unngå den neste gang. man behøver ikke å slenge ord til hverandre.
og om man føler man må komentere noe kan man vel holde seg sakelig og fortelle hva man mislikte så veldig med bloggen. 

jeg er ikke helt med på den kulturen hvor man skal skrive stygge innlegg om andre heller. det er fint å anbefalle blogger du liker, men hvorfor slenge stygge ord om de som ikke passer deg?

og hvorfor er slike blogger så populære? 

jeg forstår hvorfor min vanligvis ikke er det, jeg skriver om meg, kattene mine og spillene mine. bloggen min er mest for meg selv om jeg synes det er koselig med lesere og kommentarer. men disse får ikke styre hva jeg skriver, gjør eller liker. for samme hva andre mennesker tenker om meg, jeg liker meg akkurat som jeg er ( hadde satt pris på å hvert frisk da)

3 kommentarer

Siste innlegg