nål i ryggen

de sier det ikke skal være så ille som det ser ut på tv`n. min erfaring er at det er mye verre.

jeg har virkelig gått inn i dette sykehus greiene med målet om å klare alt de utsetter meg for, jeg vil finne ut av hva som feiler meg og skal kunne klare noen dumme tester for å finne det ut. her tok jeg feil.

mens andre folk har problemet med at de undervurderer hva de tåler og klarer har jeg det stikk motsatte problemet. for jeg måler alltid med som om jeg var frisk og glemmer å sette inn de ekstra lille punktene som kan påvirkes av at jeg ikke er det.

men nålen i ryggen var det faktisk smertene som stoppet og ikke asbergeren. jeg var forbredt på at det skulle være ubehagelig men ikke særlig vondt, det vanskeligste skulle være det å ligge helt stille. 

men allerede når han trykket på hoftene mine var smertene intense, og han fortsatte og sa til meg at dette skal ikke være vondt. jeg hater leger og tannleger som sier dette, for jeg bryr meg rent lite om hva som burde gjøre vondt og heller om hva som faktisk gjør vondt. de spurte meg om jeg var plaget med smerter i ryggen og svaret var helt klart JA.

de valgte å fortsette og jeg lå der helt stille, selve stikket igjennom huden var ikke så ille, men etter som han prøvde å dytte den inn i ryggraden min ble det vondere og vondere. jeg klarte de ti første stikkene, men på den 11. gikk kroppen min rett og slett i smertesjokk. og all smerten jeg hadde tolerert var til ingen nytte. det tok lang tid.

jeg satt å gråt helt til tanta mi kom å hentet meg, jeg fikk permisjon slik at jeg kunne få sove hjemme og hvile ut. skal tilbake klokken 10.30 i dag. 

    1. Uff, så forferdelig. Jeg har forresten det samme problemet – jeg overvurderer stadig hva jeg greier og takler fordi jeg “måler” som om jeg skulle ha vært frisk. Og jeg er helt enig – hva som BURDE være vondt eller ikke er vel totalt irrelevant, så lenge det faktisk gjør vondt!?!?

    2. Eldeen: lå å tenkte på ordtaket du klarer mer enn du tror i natt. det stemmer ikke alltid. men jeg forstår det allikevel for om jeg skulle ha gjettet hadde jeg ikke holdt ut hit.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg