Symra kino

da har jeg endelig fått testet ut symra kino, og hovedsaklig er jeg veldig fornøyd.

vi var i sal 1 og så på nyeste twilight, jeg var litt irritert fordi de hadde lurt meg da jeg kjøpte billettene. jeg var sikker på at jeg kjøpte langt bak til venstre og endte opp helt foran til høyere. som han jeg var der sammen med sa, de må ha hatt skjermen opp ned. jeg kjøpte forresten billetter i kiosken og ikke på nett.

billettprisene er de samme som resten av Oslo ,så er ikke så mye å si på det. men jeg liker at de har rullestol plasser om man trenger dette.

kinoen består av to saler, jeg har bare hvert inne i en av salene. men det var veldig god plass til bena. det var ikke klapp stoler og du behøvde ikke å reise deg når folk gikk forbi. det var litt vanskelig å se radenummer og setenummer i mørket. reklamene hadde startet men ikke filmen. regner med at det var vanskeligere å finne frem til plassen sin for de som kom etter filmen var startet. det var koppeholder til stolene, men siden det ikke er klart hvilket sete de hører til ender man opp i midten av to grupper, to seter men bare en koppe/ flaske holder.

for å komme inn i salene må du opp en etasje, men de hadde heldigvis en heis for slike som meg.

jeg vet ikke om jeg kan si at kiosken kunne ta i mot så mange kunder som var der den kvelden. ikke gikk det ann å se etter ting og det var virkelig kø igjennom hele kiosken. ulempen med dette var jo at det tok lengre tid å få folk inn i salen. noe jeg tror de har erfaring med…

toalettene var fine og rene, og med dopapir.

lyd og bilde var som forventet på kino, gjorde ikke noe at vi satt foran og litt på siden.

  1. Filmen var mye bedre en forventet, viste jo at det ville være lite action. Fornøyd med den ! Symra har jeg oppi halsen, siden jeg har jobbet der. Men veldig greit å ha ga avstand til kino da 🙂

  2. mylifeasjeanette: forstår det blir mye etter å ha jobbet der, det at det var lite action var jo ikke overraskende, det var det at de satt inn litt ekstra jeg ikke likte.

   lurer på om filmen ville ha hvert ett hakk bedre om det følgte ungen og varte til charlie fikk møte dem igjen. da kunne temaet ha hvert bellas følelser for å aldri se familien igjen.

  3. Helt enig . Noe jeg har reagert på i alle filmene som har blitt laget, er at de ikke tar med det jeg syntes var kjempe interessant i bøkene og at det de velger å ta med ikke blir som forventet. De kunne f eks også tatt med huset de skal bo osv, gitt oss noe å glede oss til. Syntes slutten var skikkelig teit , men er vel alltid det på del 1 filmer hehe 🙂
   Det hadde gjort filmen mye bedre, følte ikke at vi fikk ett inntrykk av hvor vanskelig hun syntes det var at hun ikke skulle se familien igjen osv.
   Blir spennende å se hvordan slutten blir 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg