no keys

i går etter kinoen gikk jeg og vennen min hjem til meg siden han hadde lagt igjen noe der før filmen. når vi sto utenfor begynnte jeg å lete etter nøkklene mine og måtte fort innse at de var borte. litt skipt å være låst ute fra leiligheten sin 23.30 en fredagskveld. heldigvis har tanta mi ekstra nøkkler og hun hadde ikke lagt seg, så vi gikk opp dit for å hente ekstra nøkklene.

det var kun to steder jeg kunne ha mistet nøkklene i løpet av kvelden. første var når jeg skulle slå av mobilen da filmen begynnte. nøkklene og mobilen lå i samme lomme. andre var da jeg sjekket klokken på t-bane stasjonen.

det første jeg gjorde når jeg våknet i dag var å dra bort på kinoen. der måtte jeg sitte å vente minst en halvtime mens ivrige barn med godteri og foreldre som prøvde å holde kontroll på unger, biletter og 3d briller, gjorde seg klar for å se blåfjell 2.
selvfølgelig glemte han som skulle hjelpe meg at jeg ventet,men det hadde jeg forutsett, så da han gikk ut for å ta en røyk etter folkemassen hadde kommet seg inn tenktejeg at 5 minutter til skader ikke.

når han kom inn igjen tok jeg tak i han og han gikk opp for å lete etter nøkklene mine i en gjenglemt boks. problemet mitt var at jeg kan ikke huske hvor mange nøkkler som var på, men jeg hadde jo ett annet finnt kjennetegn på dem da…
men de sa nøkklene ikke var der og jeg kunne ikke gjøre noe annet enn å gå, selv om jeg er sikker på at de er der. de hadde nemlig funnet et nøkkelknippe etter filmen jeg så. og det hadde hvert rart om fler enn meg mistet nøklene sine der. er jo ikke så mange folk i salen.

men jeg må innse at jeg er låst der, så jeg sjekker t-bane stasjonen også, her lå det selvfølgelig ikke noen nøkkler. spurte om Narvesen hadde fått inn noen men de sa nei. ( hadde jeg funnet nøkler på t-bane stasjonen hadde jeg levert dem på narvesen)

sliten var det bare å innse at nøkklene er borte, antagligvis ligger de i en boks på kinoen. tanta og kusina mi var innom senere på kvelden og spurte på nytt. rett og slett fordi jeg var redd for at jeg hadde mistet enda ett sett nøkkler, men heldigvis var det settet bare glemt hjemme. ( tantami sitt sett som jeg skulle levere tilbake)

heldig vis hadde jeg ett ekstra sett til som jeg bruker nå, men frustrasjonen er uansett stor. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg