strømstans

jeg er ikke glad i at strømmen går om natta, dessverre er det slik at det er denne tiden hafslund bruker til service på strømlinjene.

jeg viste at de kom til å ta strømmen snart, men det var plasert bakerst i hodet mitt. jeg hadde så mye annetå tenke på. menjeg må nok ha husket det alikevel for jeg funderte selv på min sove nekt i løpet av natta. ikke ville kroppen legge seg og i hvertfall ikke sove.

men jeg sovnet til slutt, godt pakket rundt sirius…

men som jeg fikk hjertebank da vifteovnen min begynnte å pipe. den har slik sikring at den slår av strømmen om den blir dyttet borti eller velter. og selv om ovnen står av så piper den noe sinsykt når strømmen går av og på. 
først trodde jeg det var en katt som hadde hvert borti den, men etter som jeg ikke hørte noen løping og datamaskinen beggynte å bråke la jeg to og to sammen.

jeg sjekket tekstmeldingen jeg hadde fått fra hafslund og den bekreftet dato og klokkeslett. i mellom 5-6 sto det, og at strømstansen ville vare i ca 5 minutter. klokken var nå 05.05

overlykkelig over at jeg ikke våknet ett minutt før la jeg meg til å sove igjen, gikk mye fortere denne gangen. håper jeg slipper noe mer strømstans denne vinteren. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg