voldtekt, voldtekt, voldtekt istedet for ulv ulv ulv

voldtekt er en forferdelig handling som burde bli tatt mer alvorlig, nå snakker jeg ikke bare om politi, politikere, media ikke en gang om gutter, men om jenter.

og når jeg sier at det burde bli tatt alvorlig tenker jeg på de jentene som roper voldtekt for å hevne seg på xkjærester. 

når man akkurat har brutt med noen føler man ofte mange impulsive og ødeleggende tanker, noen av disse tankene burde man være sterke nok til å motstå. for hvem har ikke hatt lyst til å kle seg opp for at x`n skal bli sjalu, spre rykter om dem som ikke er så positive, eller gå mer drastisk til verks…

noen kvinner har funnet ut at det ultimale våpenet er å anmelde gutten for voldtekt, en klassikk han sier, hun sier sitasjon som politiet ikke kommer noen vei med.

kanskje føler hun at han har tatt penger, tid, ting eller kanskje til og med barna, men vær forsiktig med å rope voldtekt for å få hevn.

her er noen grunner til hvorfor du ikke burde det.

1. du svekker troverdigheten til de som faktisk har blitt voldtatt av en kjæreste

2. du kan lage mye større ødeleggelser i mannens liv enn du hadde tenkt, og det er ikke lett å trekke anmeldelsen når følelsene roer seg fordi da blir du tiltalt for å gitt falsk anmeldelse.

3. gjør du dette ofte kan det svekke din troverdighet når noe først skjer

4. du bruker politiet sine resurser, som de kunne ha brukt til å hjelpe noen andre.

5. du må leve med det valget resten av livet ditt

husk at det finnes kvinner der som opplever voldtekter, vær en søster og ikke ødelegg dem sin sjanse for rettferdighet . finn en annen måte å slippe sinnet og frustrasjonen ut på.

og har du blitt voldtatt så anmeld det, for kun om man anmelder kan gjerningsmannen bli tatt og andre kvinner beskyttet. og jo fler som anmelder virkelige voldtekter jo mer blir det satt fokus på forebyggende arbeid.

    1. Veldig bra skrevet, og jeg støtter alt du sier her. Spesielt viktig er det jo å forstå at politiet ikke har ubegrensede ressurser, som du sier, så man kan jo faktisk ødelegge utrolig mye for andre om man lyver.
      Igjen, veldig bra skrevet! 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg