xbox 360 kinect på Lambertseter bibliotek

Kinect på lambertseter bibliotek 

jeg har sett skiltet før, men egentlig ikke registrert det som noe jeg måtte gå på. men nå paserte jeg akkurat når skiltet fortalte st det holdt på, så jeg tenkte jeg kunne ta en titt.
jeg forestilte meg mange unger og mas, ikke å gå rundt på biblioteket å lete etter hint om hvor dette kunne være. da jeg kom ned i første etasje spurte en kvinne med to barn om hvor det var. hun i disken sa bare hva? i dag? jeg hoppet fort inni samtalen og bekreftet at det kulle ha startet for en time siden.

vi dro opp i 3. etasje og ble ledet til noen trapper som vi måtte gå opp, jeg er jo så glad i å gå trapper, spessielt med trillebag jeg støtter meg til. men vi gikk opp og så ned igjen fordi hun ikke hadde nøkkel.
hun hentet en annen dame og jeg satt på trappa og ventet, da hun tok med familien opp trappa igjen stoppet hun og spurte hvor jeg skulle, siden jeg fulgte etter.

jeg ble ganske paff av spørsmålet, greit nok er jeg en voksen overvektig dame, men det sto ingen ting om aldersgrenser eller krav om helse på skiltet. for å være helt ærlig sto det ganske lite på skiltet. de kunne jo ha skrevet på at du måtte kontakte betjeningen, har nok hvert noen unger og ungdommer som har snudd siden de ikke fant det.

jeg fikk jo bli med men følte meg totalt oversett, har litt blandede følelser om dette da jeg er helt ærlig at barna skulle prioriteres, men å ignorere meg totalt var kansje å overdrive litt. dette var helt klart noe for bare barn. men jeg lar meg ikke stoppe så lett. jeg satt å frustrerte meg over hvordan hun som skulle styre dette kunne så lite om dataspillet. jeg satt å håpet indelig på at hun ikke kom til å trykke ja på oppdateringsknappen ( noe hun ikke gjorde)
å så at barna ble invitert til å spille.

da hun hadde startet spillet og hadde spillt i noen sekunder snudde hun seg og lurte på om noen ville ta over plassen hennes, ingen av barna svarte så jeg grep muligheten og hoppet inn. jeg fikk spillt ferdig runden og så pakket jeg meg sammen og gikk igjen. ja jeg ville veldig prøve, men jeg vet jeg har hatt anfall i dag og skal ta det veldig med ro…

vi spillte et spill som jeg tror fulgte med kinect`n , et adventure spill hvor vi raftet ned en elv i gummiflåte. vi skulle innom så mange påler som mulig samtidig som vi samlet inn penger. vi spillte to player, noe som gjorde spillingen vanskelig. gutten jeg spillte med var mer opptatt av å posere for bilder enn å spille. (spillet tar bilder av deg mens du spiller)

selv om jeg kan bli grepet av ideer har jeg vet nok til å huske at jeg er syk, og at jeg har hatt anfall i dag. så etter å ha prøvd det en gang pakket jeg sammen tingene mine igjen og gikk hjem. skulle ønske jeg kunne ha prøvd mer, men tror ikke det hadde hvert en god ide. hoppe og stå stille er ikke bra ting for meg.

det var morsomt da, men tror ikke det fristet nok til å kjøpe en 360 og kinect selv. får være til slike eventer.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg