en natt med lesing

det ble en natt med vekksling mellom små anfall og lesing. det er bare å innse at å lese kke er bra for meg, men jeg har aldri hvert flink til å stoppe med ting, jeg ville virkelig få med meg resten av historien. 

vi koste oss ute på stua da.

først slo det meg at jeg var i en perfekt verden, jeg satt å leste i godstolen med sirius på fanget, luna lå i bokhylla rett ovenfor meg og på bordet vedsiden av meg hadde jeg brødskiver og cola light. selvfølgelig kom jeg på ting som kunne gjøre stunden mer perfekt, men når du prøver å gjøre ting perfekt blir det skjeldent like bra som når det bare skjer. to av tingene som fallt inn var fyr i peisen og varm kopp kakao.

jeg forsvant inn i boka igjen og ting forandret seg… 

når jeg dukket opp av boka neste gang satt luna på toppen av den andre bokhylla mi (vedsiden av tv`n) og sirius satt nedenfor å så på henne. eller han så på henne helt til jeg rørte meg for da frøys de begge to, stirrende på meg. det har hvert forbudt å være på toppen av bokhylla før, rett og slett fordi jeg hadde ting der. men siden jeg nå har fått en hylle til og fått fjernet det på toppen synes jeg det bare er rett og rimelig at de får klatre opp der, de er jo katter og trenger å klatre litt.

det var en spent stemning i rommet mens jeg gikk på kjøkkenet og hentet litt mer cola light. da jeg gikk forbi andre gang og ikke gjorde noe, bare satte meg tilbake i stolen min og druknet inn i boka, sendte jeg et klart signal om at dette var greit.

når jeg var ferdig lå sirius å sov, krøllet sammen som en ball i den andre godstolen min. Luna hadde gått inn på data rommet og lagt seg på akvariet til å sove.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg