trygt og godt?

Luna har en tedens til å krype under dyna mi når jeg ligger i senga og spiller ds. noen av grunnene til at hun legger seg der er at det er varmt, nærhet og tryggt. spessielt trygt er det at jeg bruker bena mine til å stoppe sirius fra å angripe henne. hopper han på henne lander han merkelig nok alltid på bena mine og ikke henne, han er ikke så veldig flink til å skjule tankene sine. hele kroppen hans rister av spenning.

I dag valgte Luna å legge seg under dyna vedsiden av meg, jeg vil anta at dette var fordi hun ville ha varmen men ikke forstyrrelsene av at jeg bevegde meg. tanken var sikkert god, men hun glemte en av de store fordelene ved å ligge under hos meg, og ga meg litt ekstra underholdning.

Jeg har en dobbeltseng og sover innerst inntil veggen, plassen vedsiden av meg er sirius sin. han har ikke spurt om lov, bare tatt den.
som vanlig når jeg legger meg hopper han opp i senga for å få kos, og han bråstopper med en gang han kommer opp. nå fikk jeg endelig svar på om sirius virkelig ikke lukter hvor luna er, for etter en nøye snuserunde over dyna satte han seg ned å så på den. forsiktig begynnte han å pote på dyna, og den bevegde seg tilbake.
han skvatt til, men nå var han i leke modus. stakars luna som prøvde desperat å flykte mens sirius andrep klumpen som bevegde seg under dyna. de var så utrolig søte.

luna kom seg unna og løp å gjemte seg, sirius satt igjen på gulvet nedenfor senga og klagde på at hun leker urettferdig, hun gjemmer seg alltid.

jeg kunne legge meg til å sove med et smil om munnen…. 

Siste innlegg