vonde komentarer

hva er det med folk, som gjør at de tror de kan skrive hva som helst, eller at de vet hva som helst…. kommentar og svar. dette er andre gang jeg får slik respons på sykdommen min.

Hei.

Jeg ser du sliter en del og jeg tror at det å kjøpe cola og godterier ikke kommer til å hjelpe din utmattelse.Hvis du bare hadde spist litt sunnere og fått litt mer mosjon så hadde dette hjulpet en del skal du se.Kroppen kan helbrede seg selv hvis du bare gir den en sjangse.Du kommer nok aldri til å ha noe til overs av energi i livet hvis du fortsetter å sitte inne og sture. Jeg vet at folk kan være syke men når det er skapt av dem selv er det ingen sympati. En til to grønnsaker om dagen og masse vann og du skal se det blir forandringer i både humør og livsglede + sunn middag da selvfølgelig.Lykke til Linn:) Hilsen Hrenriette

svar:

kjære henriette, hva får deg til å tro at jeg spiser så mye godteri? ja jeg drikker cola, men light. dette er fordi magen min ikke klarer å bryte ned maten alene.

når det kommer til mat lever jeg på fjordland mat, ihvertfall til jeg får personlig assistent. dette er fordi jeg ikke kan stå oppe å lage mat selv.

det jeg sliter med er musklene, jeg får anfall som ligner veldig på epilepsi. jeg har prøvd mye igjennom årene men bare blitt dårligere og dårligere.

jeg var aktiv og spiste sunt frem til juli i fjor, jeg var å handlet kattesand på alna senteret da jeg fikk anfall. vi aner ikke hva som skjedde, anfall hadde jeg fått regelmessig før, men denne gangen ga det seg ikke. kroppen gikk på en måte i sjokk og jeg har hvert så å si sengeliggende siden.

mens du sier ting som at jeg kan skylde på meg selv, sier leger og sykepleiere at jeg er utrolig sterk. jeg har nektet å gi opp. og selv om det nesten tar livet av meg til tider prøver jeg å gå litt hver dag. om så bare frem å tilbake foran blokka.

jeg forstår at det er vanskelig for friske folk som deg å forstå at noen kan være så syke uten at legene vet hva det er. det eneste legene har klart enn så lenge er å bekrefte at jeg er syk. både høy senkning og mine kraftige anfall er beviser. de vet bare ikke nøyaktig hva som er feil. vel uten om at jeg har autoimune sykdommer ( at immunforsvaret angriper friske deler av kroppen min)

jeg er dessverre vant til slike folk som deg, som tror det er lette svar og at jeg bare er lat. men vær forsiktig med hvem du skriver slikt til. for noen kan dette være det som dytter dem over kanten. for det å bli trodd er en viktig del av å kunne håndtere sykdommen.

  1. Kjære deg Jiiji:)
   Jeg forstår deg så altfor godt!
   Til tross for at vitaminer og mineraler er på topp finner de jo ikke ut hva som feiler meg heller!
   Og jeg er utmattet med et enormt smertehelvete hver dag!!
   Mennesker som aldri har vært syke vet ikke hva de snakker om og kan så jævlig inn i helvete holde kjeft!!!
   Makan har jeg da aldri lest av en kommentar!
   Men vent til de får litt sår hals og litt feber …å gud da er de dødssyke… de vet ikke hva sykdom er stakars… helt til den dagen det kansje skjer med dem selv!!
   Da kan de bare prøve å klage!!
   Masse gode klemmer fra Mira:):)

  2. Mira`s Gotiske Verden: takk, jeg trengte en klem nå.
   nytt anfall på vei og jeg har bare en ting å gjøre.. legge meg i senga og bite tennene sammen.

  3. Mange folk er selvsentriske, korttenkte og de tror de har innsikt og visdom nok til å komme med råd og kommentarer, uansett situasjon. Ser det hver dag.
   Det finnes jo heldigvis nok av folk som vet og tror på hva du går gjennom, tenker på deg og ønsker at du skal bli frisk så fort som mulig også da. Du fortjener det absolutt! 🙂
   Klem

  4. Christer:takk, de alle som kjenner meg, tror på meg. det som gikk mest inn på meg med denne kommentaren var navnet mitt, eller halve navnet mitt. enten har personen funnet det igjennom facebook profilen min, eller lest veldig mange innlegg for å ha fått med seg det.

   driver å ser etter deg for tiden, men virker ikke som om du er på samtidig som meg.

  5. Nå vet ikke jeg hvem Henriette er, men jeg tror ikke hun mente noe vondt med den kommentaren. Såvidt jeg kan se var det vel mer ment som tips og råd til en bedre hverdag, noe man kan gi til enhver person. Det er aldri dårlig å foreslå sunt kosthold og mosjon til mennesker, for det fins faktisk mange som ikke vet hvor mye det har å si, både for fysisk og psykisk helse. Når det er sagt virker det ikke som hun vet helt hva slags situasjon du er i, og hva sykdommen din går ut på. I forhold til din situasjon kan jeg ikke uttale meg, siden jeg ikke har noe kunnskap om din sykdom. Der vet nok leger og sykepleiere best hva som er best for deg og din situasjon 🙂 Håper de finner ut av hva som feiler deg slik at du kan få en metode som gjør deg frisk!

  6. tonjeros: som regel går ikke slike kommentarer så dypt inn på meg, det som rystet meg mest var bruken av navnet mitt.
   det fikk det hele til å bli veldig personlig, spesielt siden jeg ikke har lagt det ut her. vet at noen har skrevet det i kommentarfeltene og at jeg har linket til fb siden min før. jeg er for all del ikke anonym. men om du har lest så mye at du har fått med navnet, burde du vite bedre.
   (vel halve navnet mitt ihvertfall)

  7. Er på MSN nå. Orker ikke henge så mye på FB for tida. 😉
   Sendte deg en FB-melding med eposten min, hvis du ikke husker den.

  8. Mira`s Gotiske Verden: akkurat stått opp og startet natten med en varm kopp peppermynte te.

   tusen takk for kos, man kan aldri få for mye av det

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg