forandringer i dead island

i natt spillte jeg litt dead island igjen, det er en stund siden jeg har spillt det og jeg ble møtt av overaskelser.

jeg har jo sett at steam har lastet ned oppdatering etter oppdatering til spillet, men tenkte lite over det. jeg valgte å ikke aktivere den ene forandringen og ble derfor sjokert når jeg startet å spille.

først og fremst hadde de nullstillt alle forandringene jeg hadde gjort på kontrollene, så allt ble bare tull. heldigvis tok det ikke lange tiden å sette dette tilbake.

andre sjokket fikk jeg da jeg skulle skyte med pistol, hele skjermen ble andeledes og jeg klarte ikke å vurdere avstand. dessverre er skjermen slik hele tiden når du går med pistolen. så den er ikke lenger et aktuellt våpen å gå rundt med.

ellers var det noen små ting som var forandret, jeg må lære meg til å bli flinkere til å se hva folk har før jeg plukker det opp. for før jeg vet ordet av det er mine 800 våpen byttet ut med 39 våpen. auu

2 kommentarer
    1. hei. tenkte jeg skulle se innom bloggen din da. siden du var så søt å stakk innom min. Også så jeg innlegget om Dead Island:) er det bra eller? ganske glad i skrekk selv. Har du prøvd FEAR?:P

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg