steinbråten loppemarked

jeg er ikke helt sikker, men mener skolen het steinbråten. den lå i hvertfall rett nedenfor mortensrud senteret…

på vei hjem fra årvoll loppemarked spurte mamma om vi skulle kjøre innom enda ett. vi sa alle ja og vi kjørte til mortensrud. 

dette var et loppemarked med utrolig mye utvalg av kjøkken, leker, bøker og blader.. og dette så sent inne i loppemarkedet. lekedelen var fyllt med spill, men ingen som fristet meg i dag. selv om bokutvalget var utrolig stort var det trangt og uoversikkelig. tegneseriene var nede med bøkene, de hadde ingen billy blader. 

største ulempen med dette loppemarkedet var alle trappene. bøkene og bildene lå nede i et bomberom hvor jeg ikke klarte å puste ordentlig. men forsto ikke pusteproblemet før jeg kom ut derfra igjen. oksygen, herlige oksygen.

elektro avdelingen og sportsavdelingen var veldige små. vet nesten ikke om man kan kalle elektro avdelingen en hel avdeling. men de hadde resten av sims spille her da ( de som hører til den dårlige serien av sims spill som er preget av at de ville gjøre allt til simulator spill. du har alt fra parker, og verdner til musikk)  kjøpte ingen her.

men jeg gikk innom cafeen og kjøpte meg en nydelig kanelbolle og ett glass saft.

hvorfor koster vaffel dubbelt så mye som kake? det er stive vaffelpriser her i oslo må jeg si.

2 kommentarer

Siste innlegg