årvoll loppemarked

vi kom til årvold skole akkurat i det loppemarkedet åpnet. alltid morsomt å se folk presse seg på, men her prøvde alle å gå inn i en dør da. 

først gikk jeg til lekebutikken, det var mye leker her men jeg så ikke etter kvaliteten på lekene. ingen spill som vekket interesse, men de hadde to gode spill der som jeg har fra før.  uten å kjøpe noe gikk jeg så ned i bok avdelingen. en utrolig fin og ryddig bok avdeling med masse bra. her var det voksene brettspill sammen med allt annet som er vanlig  å finne i denne avdelingen. på min lille runde rundt klarte jeg å ta med meg fire bøker og to dataspill.

alle fire bøkene er historie bøker, for selv om jeg ikke orker å lese for tiden, savner jeg det utrolig mye. en barne bok, 2 arkologiske/ eldre historie bøker og helt til slutt jubileumsboka som forteller om oslos 1000 år.

dataspillene er sim city og sim farm. disse spillene ble gitt ut før sims 2 og var med i en serie av sims spill som virkelig ikke gjorde det bra. men tenkte at orginale sim city i nyutgave og sim farm kunne passe meg bra. jeg liker jo farm spill. 

allt dette kom på 120 kr til sammen.

men en tung sekk gikk jeg nå opp i sportsavdelingen og innom elektro avdelingen, ingen ting her vekket oppmerksomhet og det slo meg at de var veldig dårlige. 

kjøkken avdelingen var delt inn i tre rom og det virket ikke som det var noe system på dem. vel og merke het den ene finere kjøkken lopper, men det var bare tull. på rom 3 (finere lopper) fant jeg ett colaglass, rødt samleglass. dette fikk jeg for 5 kroner. på rom 2 fant jeg ingenting, men på rom 1 hadde de flere colaglass. jeg klarte å beherske meg til å bare kjøpe de jeg ikke hadde, så det ble to. her også 5 kr. stk.

 avsluttet det hele med å gå ned i kjelleren hvor de hadde møbler, auksjon og cafe. prisene på cafeen fikk meg til å bare snu. det var ingen ting å se på av det som skulle auksjoneres bort.

vi sto en stund utenfor å ventet mens unkelen min skulle komme å bytte bil med mamma. vi kjørte el bil hjem igjen 

2 kommentarer
    1. william: du kan helt klart finne mye rart 😉
      bare å komme ned en loppe helg når mamma er her med bilen, eller når det er på skolen ovenfor meg. så får du være med på morroa

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg