bytur/ sims3 pets

i dag tidlig var det bare å forte seg ned til byen for å plukke opp det nyeste sims 3 spillet. jeg hadde kjøpt det på forhånd og var nok en gang første person i butikken for dagen. vi måtte nemlig vente på at kassen skulle starte opp (igjen).

spillet ble trygt lagt i sekken, og så startet resten av byturen. som vanlig var mii jakt en del av opplevelsen, samtidig hadde vi noen andre små ting vi skule ordne.

startet med å kjøpe sjampo på lush

så var det jakt på tykke ullsokker, dette viste seg å være litt vanskligere siden vi skulle ha til menn. men fant tilslutt noen på bogerud tekstil inne på gunerius. var egentlig her for å se på gamestop 2 og kansje finne en mii. de har aldri hatt mii der før. jeg fikk kjøpt meg en tynn lue på hm city siden jeg hadde glemt  min hjemme. den var på tilbud, 50 kr.

neste stopp var spaceworld, også en av stoppeplassene for mii samling ( men de hadde ingen i dag) men de hadde posesalg på en del spill. for 99 kroner kunne vi fylle opp en pose. når vi først hadde funtet noen vi likte handlet det om å få fyllt opp posen med andre gode kjøp… ( se eget innlegg for fangst) vi tok oss en rask tur innom store outland før vi tusslet ned mot peppes, selvfølgelig stoppet vi både på store gamestop og game mens vi paserte. 

vi angret litt på valget av peppes når maten aldri kom, de hadde vist litt problemer med systemet dems. men jeg er jo så glad i salaten der, så spier ikke ofte andre steder. da maten endelig var kommet og spist hadde vi allerede fått en genial ide. hva om vi byttet inn spillene vi bare hadde tatt med før på dagen på gamestop? vi gikk fort igjennom hvilke vi ville ha og tok turen innom siste gamestop inne på østbanehallen. 220 kr skulle vi få for de spillene vi vurderte å levere inn. men siden vi ikke fant noe vi ønsket oss der gikk vi opp på gamestop byporten og byttet dem inn der istedet. fant ikke noe der heller, men tok tilgodelapp.

vi endte opp med å få to mii, begge på gamestop ( vet ikke hvilke)

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg