komplisert dag

etter å ha strevet med å finne frem i tåken tidligere på dagen og slitene etter loppemarked beveget jeg og mamma oss inn i enda en komplisert sitvasjon, meny.

nå skal det sies at vi har fått utrolig bra kundeservice på meny i dag, og det meste var ikke dems feil. første komplikasjon oppsto da de var utsolgt for kjøttet mamma skulle ha til viltgryta si. vi lette og så på forskjellige alternativer før mamma spurte dem i kjøttdisken om råd. de hadde ikke rein og da mamma lurte på om vi kunne ha elg i gryta måtte vi prate med kokken. alle var hjelpsomme og snille, men det tok mye tid og jeg var allerede dårlig.

men vi kom oss igjennom butikken til slutt og jeg forlot mamma ved kassene for å sette meg å hvile ved jorbærpikene. jeg satt å så på at ting ikke gikk helt som det skulle. valgte til slutt å hjelpe til med pakking av varer. mamma hadde kjøpt noe som skulle hentes på maskinen utenfor og ikke fått kvitering. vi var vel innom 4 forskjellige personer før de fant en nøkkel og kunne låse opp maskinen og hente ut det vi skulle ha.

selvfølgelig var prisen feil og ting måtte ordnes, men de ordnet det med et smil… noen ganger blir allt bare vanskelig. ganske så slitene gikk vi nå opp i dyrebutikken for å kjøpe katte sand, de hadde motevisning i 2. etasje og når vi kom ut i tredde møtte vi på avsluttningen. pene gutter i boxere, det lyser opp en kvinnes hverdag 😉
heldigvis var det ikke noen komplikasjoner inne i dyrebutikken og vi tok heien opp til 4. for å gå til bilen. på tvers igjennom hele parkerings etasjen. men her var det raskeste vei ut som telte.

nå har jeg kommet meg hjem og sitter utslitt i datastolen og vurderer om jeg skal legge meg igjen, dette har hvert en slitsom dag for meg. 

4 kommentarer

Siste innlegg