ikke ubegrunnet frykt?

jeg må innrømme at jeg har fått litt frykt for glass i leiligheten. mesteparten av ting i glass som jeg har kunne bytte ut, er byttet ut. dette med tanke på kattene selvfølgelig.

menjeg har også hatt en liten frykt når det kommer til ovnen min, ikke daglig, men når jeg steker boller eller muffins og sitter vedsiden av slik at jeg kan ta ut bollene på akkurat riktig tidspunkt. jeg har hatt et lite bilde inni hodet om ovndøren som eksploderer inn i ansiktet mitt der jeg sitter.

hver gang jeg har fått dette bildet inn i hodet har jeg prøvd å si til meg selv at det bare er tull, ovnen min er relativt ny og det er nok større sjanse for at jeg vinner i lotto enn at glasset eksploderer.

desverre er det en artikkel på aftenposten.no som styrker angsten min. en familiefar i levanger forteller om da glasset på dems 5 1/2 år gammle ikea komfyr eksploderte. 

min komfyr er fra ikea 🙁
min komfyr er ca 5 år gammel

kansje ikke så ubegrunnet frykt alikevel? kanjse på tide å slutte å sitte forran ovnen å se bollene heve… 

  1. Oisann, huff ja det gjelder å være litt forsiktig når det kommer til glass. Spesielt når det er høy varme med i bildet. Selv om en jo skulle tro ovner var noe av det sikreste siden de jo tross allt er laget for å håndtere varme.
   Nam, fikk lyst på nystekte boller 😉

  2. Det er utrolig sjeldent at sånt skjer. Dersom det var noen problemer med din ovn ville IKEA tilbakekalt denne. Sikkerhet kommer først
   Jeg fikk også lyst på boller.
   KaaEss

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg