kjærringa mot strømmen….

de site dagene har naboene mine sitti ute på verandane sine og kost seg i sola, det er om å gjøre å nyte den mens den enda er her sier de… selv setter jeg meg ved datan og spiller. den ene soldagen etter dan andre…

så i dag tidlig når jeg våkner ligger jeg lenge å hører på regnet utenfor, jeg elsker lyden av vanndråpene som faller på metall karmen utenfor vinduet. sirius kommer å legger seg vedside av meg og får kos. sakte men sikkert blir lyden av regnet sterkere og sterkere, tilslutt høres det ut som en liten foss utenfor.

jeg kler godt på meg og setter meg ut på verandan og ser på det nydelige regnet som faller ned, til og med kattene er usikkre på om de vil være der ute…

lyden av regnet og den friske vinden som av og til spruter litt vann i ansiktet mitt er bare hærlig, helt alene i halvmørket innser jeg at jeg kansje er kjærringa mot strømmen, men jeg nyter det.

  1. Synes det var et veldig bra skrevet inlegg, det var noe poetisk over det liksom.
   Høres så koselig ut å bare sitte der på verandaen og nyte regnet 🙂
   Kjenner igjen det med å sitte inne å spille i solsteiken 😉

  2. Jeg elsker regnet og. Sover med vinduet oppe da. Og lar meg falle inn i drømmene mine mens jeg hører regnet som slår mot ruten min som små bongotrommer i sameland.
   Mvh KaaEss

  3. william den tredje:jeg bruker også regnet til å dra meg inn i søvne,men for meg er det lyden av regnet på teltduken langt inne i skogen som savnes.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg