feit og kresen

for noen dager siden var jeg på lambertseter senter og så på bukser. det siste året har jeg lagt på meg en del siden jeg har hvert så dårlig så dette var ikke noe jeg så frem til.
jeg gikk inn på chantal siden jeg har kjøpt noen kjoler og gensere der i løpet av sommeren, jeg gikk litt frem og tilbake for å se om det var noen bukser der jeg falt pladask for. jeg er litt slik med klær, jeg ser fort om det er noe som virkelig er lagd for meg, det var det ikke denne gangen.

jeg var alene i butikken og dama bak kassa kom å spurte om jeg trengte hjelp. sidenjeg ikke fant noe jeg falt helt for sattset jeg på en enkel bukse som passet. jeg forklarte størelsesproblemet mitt og hun sa hun skulle hjelpe meg. vel egentlig var jeg veldig unnvikende og hintet om at jeg ikke ville handle, men hun var kjempe pågående og ville absolutt at jeg skulle handle. sidenjeg trenger buksa lar jeg henne hjelpe meg, men når hun finner frem en mørkeblå tøy bukse sier jeg klart i fra at jeg bare er intresert i olabukser eller svarte bukser.  dama i butikken sender meg ett blikk og gir meg klar besked om at jeg ikke kan være kresen… ( jeg er vist for tykk til det)

det kommer nok ikke som et stort sjokk at jeg gikk i en annen butikk, fikk hjelp og fant en bukkse jeg likte.

men jeg lærte meg noe nytt, om du er over størelse 44 på cantal kan du ikke forvente deg å gå i klær du liker, du får ta til takke med det som finns.

min nye bukse

6 kommentarer
  1. Skikkelig lavmål i kundebehandling på Chantal, snakker om å ikke vite hvordan en behandler kundene sine eller yter god service.
   En sier ikke slikt til kundene sine.
   Så bra du kom deg til en annen butikk hvor de visste å behendle kundene sine på en god måte.
   Buksen var kjempefin 😉

  2. Jeg har det samme problemet… Før var jeg så tynn at jeg kom inn i alle slags moteklær, og likte shopping veldig godt. Men etter jeg begynte med medisiner og gikk opp mange kilo er det et lite nederlag å bare finne klær som passer på Dressmann. Alt annet er for lite liksom nesten. Så jeg hater å shoppe etter klær. Men fant her om dagen en treningsbukse som passet meg. I bare medium.
   Men nå skal det trenes…. gå turer og sykle. Jeg er lei av å være stor, og blodtrykket er stigende. Men hva skal en gjøre når en ikke alltid har energi til slike ting. Og det er bedre å ligge i sengen og høre på regnet utenfor.
   KaaEss

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg