Jan Thomas Mørch Husby og aids rykter

første tanken min når jeg så artikkelen i dagbladet om at han avkreftet aids rykter var en lettelse for meg, ikke fordi jeg trodde han hadde aids, men for at det er flere i dette landet som kan se hvor syk han ser ut nå. det er ett feilbilde vi har skapt at hvor tynnere man er jo friskere ser man ut. første bildet av han jeg så etter at han hadde gått ned i vekt gjorde meg kvalm, men jeg tenkte nok ikke at han var syk. bare at han ønsket å se slik ut.

min andre tanke er hvor sotrt det er å sladre om kjendiser og sykdom, jeg forstår hvorfor folk mistenker at han er syk etter de bildene, men hvorfor aids? det finnes utrolig mange sykdommer der ute og det at du er homofil betyr ikke at du ikke kan få dem. og om han er syk er dette noe som omhandler han og familien, og kun resten av verden når de er klare til å si det.

desverre følte han at han måtte gå ut å avkrefte aids ryktene, med dette skyter han seg selv i foten. selvfølgelig det er irriterenes å ha slike rykter på seg, men det får du som kjendis. han burde ha hevet hodet over det og ignorert det. for de som tror han er syk vil ikke tro på han når han avkrefter det, og ved å avkrefte det viser han at dette er en ting han virkelig ikke vil ha stemplet på seg fordi det er så negativt.

med sine ord i artikkelen at han synes det er dumt å måtte avkrefte ryktene samtidig som han jobber så mye for saken, snakker han seg egentlig bare i sirkel. og minner mer om ene som er livredd for et sykdoms stempel, men ikke tør å innrømme det.

2 kommentarer

Siste innlegg