Norsk lyd og blindeskrift biblotek (NLB)

Mange tror at NLB bare er for blinde personer, men dette er ikke sant. jeg er selv bruker av dette flotte bibloteket og ønsker å dele informasjonen om den til andre som kan finne glede og nytte av tilbudet.

Norsk lyd og blindeskrift biblotek er et gratis tilbud til personer som for en eller annen grunn sliter med å lese vanlige bøker. lese og skrive problemer? hyperaktiv? jeg vet ikke alle ting som kan gi det rett til å melde deg inn, men det er mange fler en folk er klar over.

bibloteket tilbyr også pensum bøker til studenter som trenger dem på lyd.

i år kom de også med tjenesten at du kan laste ned lydbøkene direkte på maskinen, i stedet for å vente med å få dem i posten. dette er ettkjempefint tilbud når du plutselig får lyst til å høre på en bok.

selv har jeg hvert medlem av NLB i 2 år. Det er enkelt å bli medlem, men i motsettning til andre biblotek må du her ha en lege erklæring på at du har behov for medlemskapet ( at du på en eller annen grunn sliter med å få lest skrevede bøker)

bibloteket tilbyr tjenester som å velge ut bøker for deg etter tema og kriterier du sender inn eller du kan lete frem de bøkene du ønsker på nettsiden dems.

tilbudet sin svakeste side til nå har hvert tilgangen på engelske bøker og fantasy bøker som jeg er glad i, men det med de engelske bøkene jobber de med og tilbudet har blitt mye sterkere dette året. jeg håper de får lest inn litt fler fantasy ungdomsbøker etterhvert.

Norsk lyd og blindeskrift biblotek

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg