høstens først loppemarked

da var loppemarked sesongen for høst, startet.

den startet for veldig mange på østensjø skole kl. 10.00 i da. helt ærlig, allt for mange.

selvfølgelig var det morsomt å se på folkene spurte inn som vanlig, og jeg må innrømme at jeg sto og tenkte stille for meg selv at det var veldig mye folk. men folkemengden merket du først når du kom inn.
i noen avdelinger var det umulig å komme frem til tingene som var til salgs, selv om du hadde brukt makt. data og video rommet var ett eksempel, men tror kansje glass og kjøkken var det værste. valgte derfor å ikke gå opp dit å se etter cola glass. ( mamma hadde hvert der, og når hun gir opp har ikke jeg en sjanse)

jeg fikk kjøpt meg noen nye billy blader, har akkurat fått skrevet ned alle bladene jeg hadde, så var lett å plukke ut de jeg ikke hadde. fikk også kjøpt meg en sort lenestol til lesekroken min.
den er utrolig god å myk å sitte i, men fotskammel funksjonen virker ikke på den. det tok ikke sirius mange sekundene å finne sin nye favoritt plass 😉 200 kr for den stolen var en bra pris.

betalte også 200 kroner å få den fraktet, så ved 3 tiden i dag kom det to menn og satte stolen i stua mi, den er kjempe fin der. jeg og sirius satt å koste oss lenge mens vi ventet på at mamma og tanta mi skulle komme å se hvordan lesekroken min ble. de har hjulpet til mye med penger (gaver) og arbeid, de synes det ble kjempe fint. er du nyskjærrig på hvordan lesekroken ser ut? se her 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg