lesekrok i stua mi

helt siden jeg måtte kaste soffan min grunnet larver har 1/3 av stuen min ikke blitt brukt til noe annet enn katte leker. jeg planla å lage meg en lesekrok i dette hjørnet, men for å få til ette trengte jeg bursdag og bursdagsgaver, bokhylle er dyrt.

bursdagen kom og innen denne hadde jeg fått satt opp min nye ikea hylle, på selve bursdagen min reiste vi til ikea og jeg brukte alle pengene jeg hadde fått på innsattser til hyllene mine.
de neste dagene gikk til å bygge ikea insattser, eller som jeg liker å kalle dem puzzlespill. jeg synes egentlig slike kan være litt morsomme å sette sammen.

så var det å finne ut hvor ting skulle stå, og flytte bøkenem ine ut av klesskapet mitt på gangen ( desperat sted å oppbevare dem)

selv om ikke alle hyllene, skuffene og skapene er fyllt er dette prosjektet hovesdaklig over, resten er bare kose planlegging når jeg har krefter.

i dag var vi på loppemarked og jeg fant den perfekte stolen også, siden den var litt ødelagt fikk jeg den til 200 kr. den føles som en himmel å sitte i ( funksjonen som skal ta ut benstøtten virker ikke, så man må gjøre det manuellt)

8 kommentarer

Siste innlegg