bytur 12.08.11

i går kveld ringte mamma og fortalte meg at hun kom til å få besøk på jobben og at jeg var velkommen ned for å si hei. jeg våknet litt sent, så jeg var usikker p om de fortsatt var der, men det var de så jeg reiste ned en tur. jeg er ikke så veldig flink til å sitte stille å skravle med folk, så det tok ikke lange tiden før jeg stakk ut i sentrum på pokemon og mii jakt.

det var virkelig mange folk nede i byen i dag, tror det var fordi det var fredag etter jobb og så fint vær. første tur var ned på spaceworld megastore og hente den siste event pokemonen. satte meg på en av utstillings pallene dems og hentet den ned. så fint av dem å plasere pallen akkurat der 😉

etterpå var det den vanlige runden innom spillbutikkene for å samle inn mii, men jeg konstaterte fort at jeg sikkert kom til å møte på andre med 3ds også, jeg hadde rett møtte på 10 mii i dag og ble ferdig med første puzzle quest.

utenfor oslo city var den en xbox event, jeg vurderte litt å prøve spillene litt ut. det var to spill ute og en kinect inne i lastebilen. men jeg måtte innse at jeg ikke var i form til noen boksekamp, noe hjelp å få var det heller ikke… så legger du til kø for å komme inn i lastebilen å spille så ble det helt klart et nei. litt trist for jeg har hatt litt lyst til å prøve.


avsluttet den lille byturen med en sunda is fra mc donalds, man kan si mye rart om dem, men is kan de.


1 kommentar
    1. Look, it’s the Kinectmobile! 😛
      Nå synes jeg du skal få litt reklamepenger fra Microsoft, med det perfekte reklamebildet for 360 og Kinect 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg