pokemon tur

i dag reiste jeg ned i sentrum for å gå på pokemon jakt, det er en event som startet i dag på game, spaceworld og toysrus butikker.
jeg startet jakten min på Game i karljohansgate, liten butikk som egentlig drukkner litt blant alle de andre butikkene rundt. siden jeg ikke hadde sett noe om eventen på hjemmesiden til noen av butikkene gikk jeg forsiktig frem.

jeg gikk opp til mannen bak kassen og spurte om de hadde pokomon event, han så ut som et spørsmåltegn og spurte tilbake om de hadde det. jeg sa ja og at det startet i dag. han gikk på bakrommet og fant masse papirer og to spill. en black og en white, en av dem satte han inn i game sin 3ds og jeg fikk hentet meg en pokemon. vel, nå blir det lettere for de som kommer etter meg… (ikke at det var vanskelig, men litt ubehagelig kansje)

så gikk turen videre til spaceworld i storgata. var ikke helt sikker på om jeg kunne få tak i to på samme dag, men jeg måtte jo prøve. det var tilbud og veldig mange folk inne på spaceworld, så jeg gikk meg en runde å så på spillene før jeg stilte meg i kø til kassen. nok en gang spurte jeg om pokemon event og en søt ung gutt viste meg frem til en utstillings 3ds (som jeg alltid har lurt på hvorfor sto der, siden de hadde to 3ds til å prøve rett bortenfor) her begynnte han å forklare meg skritt for skritt hvordan jeg kunne hente pokemonen. jeg avsluttet han mitt i forklaringen å sa jeg kunne det ( ellers hadde jeg nok ikke fått på game).
han fortalte meg også at det kom en ny pokemon i morgen, litt skeptisk slo jeg på mystery gift og jeg fikk en ny pokemon. trist at det ikke var en toysrus nede i sentrum også, da kunnejeg nok ha gått for alle tre på en dag…

endte foresten opp med 4 mii på turen, tre butikk og muligens et vanlig menneske….

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg