kongelig bytur

i går var jeg og santar i byen igjen, vi tusslet opp og ned karl johan. først ned til akerbrygge for å kose os med en soft is og se på sjøen. men ned karl johan støtte vi på en stor folkemasse og masse politibiler. mens resten av folkemassen sto med mobilkamera for å prøve å ta bilder, lette jeg frebrilsk på nett avisene etter hva som skjedde, mens santar prøvde å styre rullestolen min rundt alle menneskene. ikke lett.
det var vist kongen som var på besøk på stortinget, jaja tenkte vi da fikk vi en måte hvert med på det også, før vi fortsatte på veien ned til brygga.

på veien tilbake fra brygga sto det fortsatt mange folk utenfor stortinget, så jeg sa at vi kunne kjøre igjennom folkemengden på plassen nedenfor stortinget, så fikk vi sett om det fortsatt skjedde noe samtidig som det var en snarvei. vel en snarvei var det ikke, på plassen var det ikke fullt så mange folk. men da vi prøvdå å komme oss videre ble vi sittende fast.

vi gikk ned av fortauet og tenkte vi skulle gå rundt folkemassen, men på andre siden av veien sto det også tettpakket av folk. så plutselig var vi fanget ute på veien. for folk å presse seg igjennom folkemassen gikk, men jeg kunne ikke se det gikk med rullestolen. vi kom oss heller ikke opp på fortauet på noen av sidene nå. så vi plaserte oss på siden av veien forran alle folkene. det var helt klart at politiet så de samme hindrene som vi så, for de ba oss ikke flytte oss. så etter en liten stund kom kongen ut og kjørte forbi, fikk vinket til han også… så løste folkemassen seg opp og vi kom oss videre.

avsluttet byturen med å spise på brunello rett utenfor oslo city, en koselig dag i sola.

jeg ble litt solbrent i ansiktet og møtte på to mii…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg