shopping tur

jeg våknet opp og hadde ekstremt lyst på softis, men innen jeg kom meg ned til byen var ønsket etter softis gått over.

derimot fikk jeg meg en fin bytur, jeg startet som alltid med å stikke innom outland. det var ekstremt mange folk der, de satt å spillte magic og andre kort spill. siden jeg ikke liker folkemengder ble det en veldig snar visitt.

jeg tok turen igjennom østbanehallen, med en svipptur innom gamestop der inne. var på jakt etter å møte mii på nintendo 3ds.
(hver tur innom spillbutikker videre i innlegget er av samme grunn.)
jeg gikk ut hovedinngangen rett oven for karljohansgate. det første som møtte meg var en politi campingbil, jeg virkelig lo. synes det var veldig søtt. de har vist satt opp ekstra “stasjon” der.

jeg gikk ikke så langt opp gågata før jeg møtte på game, denne lille spillbutikken hadde tilbud på utsiden så jeg stoppet opp, og da tenkte jeg at jeg alikevel kunne gå inn. på innsiden var det enda mer tilbud og jeg kjøpte meg beskyttelsesveske til min nintendo dsi xl. jeg går jo rundt med den over allt. fant to stylus penner også og tok med dem. de kostet ca 50 kr hver.
enda mer humor fikk jeg også da jeg paserte ett av reklameskiltene dems da jeg gikk inn i butikken. det var store, knallgule klistremerker klistret på de fleste spillene, uslåelig på pris. det første jeg så sto på zelda til 3ds. men prisen som sto vedsiden av var mellom 50- 100 kroner dyrere en platekompaniet. uten om tilbudet var dette mitt første møte med butikken den dagen ( ikke hvert der noe særlig før) lo av det på telefonen og fikk høre at de hadde prisgaranti. likevel synes jeg det var morsomt. (er nok ikke mange som vet prisen på det spille i alle butikene omkring)

etter å ha gått igjennom butikken, sett etter tilbud og betalt gikk turen videre de 50m videre til den store gamestop butikken. jeg gikk inn her også, så litt på tilbudene og prøvde ut et flyspill til 3ds, helt klart ikke mitt type spill da jeg ikke forsto poenget, hva jeg skulle gjøre eller noe med spillet. satte den fint tilbake til orginalstatus før jeg forlot butikken. (som jeg egentlig unngår)

siden jeg nå hadde hvert innom alle spillbutikkene på nedre del av gågata (kansje langs hele også) bestemte jeg meg for å ikke gå lengere. tok en bråsving inn på arkaden kjøpesenter og opp i 2. etasje. NeoTokyo var målet. som vanlig kjøpte jeg ikke noe her, men tok en rask runde rundt. håper vel fortsatt på å finne de sinsykt gode pokemon godteriene jeg kjøpte der for lenge lenge siden. på toppen av rulletrappen opp sto det en veldig liten gutt å sperret veien, jeg lekte som jeg ble redd han og gikk bakover i rulletrappa. han ble litt sjokert. nok en liten latterrunde på meg. men ett lite tips til foreldre, pass på barna deres, er ikke bra å leke med rulletrappen. etter NeoTokyo hadde jeg tenkt å gå rundt city og få med meg gamestoppen på gunerius før jeg beggynte på returløypa mi. men når jeg paserte bodymap fikk jeg den geniale ideen om å kjøpe hårfarge der, så nå blir håret mitt lilla….

det skjedde ikke så veldig mye spennende på veien til gunnerius, hørte høy musikk og så de danset utenfor oslo s, men sidenjeg pratet i telefonen (noe jeg gjorde hele turen) irriterte lyden meg mest. etter gunnerius gikk jeg opp i 2. etasje på city og så på utvalget i isbaren. men lysten for softis hadde minsket og jeg var veldig tørst. bestemte meg for å gå på mcdonalds å kjøpe meg en milkshake i stedet. samtidig kunne jeg jo se om de hadde noen av glassene jeg manglet. det hadde de, rosa. de ga meg også tre for prisen av 1, noe jeg ikke klager over…
på veien til mcdonalds paserte jeg spaceworld og tenkte at siden jeg først er innom alle spill butikker jeg går forbi i dag, kan jeg jo gå inn i denne også.
enda en butikk med mange tilbud, men ingen spill som fristet meg. det nærmeste var vel et settlers spill… glemte å sjekke prisen på zelda her da, dårlig av meg.

etter at jeg var ferdig på mcdonalds møtte jeg på et par turister som lette etter en matbutikk, en ting jeg har lært meg er at å finne matbutikker i sentrum av storbyer er vanskelig. ga dem retningen til meny i kjelleren på oslocity. jeg var nå på vei til byporten og dagens store mål, Lush. spenningen var stor med tanke på om de hadde ansiktsmaska mi denne gangen, og det hadde de. kjøpte to pakker og fikk med to prøver. lurer litt på hva jeg skal gjøre med alle prøvene etterhvert. de gir ganske mange av dem. inne på byporten gikk jeg ikke så veldig overaskende innom gamestop igjen og nok en gang sirklet en spill butikk mens jeg fort så over tilbudene. kjøpte ikke noe her heller. nå skulle jeg egentlig ha kastet meg i taxi hjem, men kunne ikke la være å sjekke mcdonalds i østbanehallen for en ny farge på colaglassene, men de hadde fortsatt svart.

så tilslutt kastet jeg meg inn i en oslotaxi og reiste hjem, hadde en kjempefin liten tur i byen, savnet bare to ting. en å spise softis med og en å spise mat med. men kansje senere engang…
endte opp med å møtte 7 nye mii på 3ds….

 

1 kommentar
    1. Ja nå har du vel sjekket Zeldapriser på mesteparten av burikkene i området 😉
      Fin DSI XL veske, stilren og sort, akkurat god nok størrelse, ikke for stor.
      Og nå er den komplette McDonalds Colaglass samlingen enda et skritt nærmere, nærmer seg nå 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg