bytur

i går var jeg på nok en liten bytur. hovedsaklig skulle jeg hjelpe mamma med iphonen hennes, kjøpe annsiktsmaske på lush og cola glass. fikk til to av tre. de var utsolgt for ansiktsmaska mi på lush. den går vist veldig fort.

den første timen i byen brukte jeg på å lette etter utstyr til mamma, men valget var så stort at jeg hentet henne og vi gikk igjennom mulighetene hennes. hun endte opp med å kjøpe musikk dokkingstasjon til meg og seg og en nydelig beskyttelses veske på humac.

når mamma var ferdi haddejeg hvert i byen i to timer, og som mamma sa så fint. du ser sliten ut nå. sanheten var at jeg nesten ikke kunne stå oppreist, men hadde ikke beggynt på de tinga jeg skulle ha. det er foresten lettere å gå enn å stå stille så jeg hadde en liten rasertur i mellom butikkene.

jeg kjøpte sesong 2 av supernatrual på platekompaniet ( lang kø, ingen steder å sitte) 

 

 

 

 

 

 

 

 

så gikk jeg på lush hvor hun ene på jobb var opptatt med å hjelpe en annen, tok lang tid og de hadde ikke produktet mitt (ingen steder å sitte)

så løp jeg ned på mcdonalds i østbanehallen og fikk kjøpt meg cola glass, på vei opp til taxien igjen stoppet jeg hos bakeren for å kjøpe meg en shaveice, men selvfølgelig var de tomme. så ble slush i stedet før jeg fikk kastet meg inn i drosjen og kjørt hjem.

denne lille handleturen kostet meg mange timer med smerter på kvelden i går og i løpet av natta, straffen for å flykkte fengselet noen timer….

2 kommentarer
  1. Huff, så synd at det tar så på…
   Er jo kjekt å få Supernatural på dvd da, så mye enklere.
   Og så kan du krysse av enda et Colaglass på listen din 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg