gratis å spille wow

etter som wow har mistet ca 600 000 spillere en siste tiden går de nå inn med full kraft for å få nye spillere. før kunne du prøve det store online spillet gratis i 14 dager før du måtte kjøpe spillet, nå har de gjort det om til at du kan spille opp til level 20 uten å betale. samme hvor lang tid det tar.

jeg har aldri spillt wow selv, så jeg vet ikke hvor mye som kreves for å nå level 20, og ikke kommer jeg til å prøve det heller. ikke fordi jeg tror det er dårlig,men fordi jeg er ganske sikker på at jeg ikke kommer til å klare å slutte igjen. bedre å holde seg unna da.

det å satse på nye spillere kan være en god ide, men jeg ser ikke helt hvor mange flere spillere de vnter seg når de allerede har nåd over 12 millioner.

alikevel ser den nye startspakka ut til å være populær da siden du kan laste den ned på er nede, antaglig vis grunnet for stor pågang…

vil du spille lengere enn til level 20 må du kjøpe pakken World of Warcraft Battle Chest til ca 20 dollar.

2 kommentarer
  1. Ja de prøver nok å få inn flere nå som det har begynt å gå nedover en del.
   Tror det tar rimelig kort tid å kjempe seg opp til lvl 20, så egentlig spørs det vel om en får så mye mer ut av dette enn 14 dagers demoen.
   Ganske utrolig å tenke på at det er folk som startet å spille wow i 2004 og fortsatt spiller det.

  2. Santar: om ikke noe annet kan man si at wow har satt onlinespill på kartet for alle generasjoner (selv om de eldre sitt syn er å få barna av det )

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg