harry potterton over…

da var første harry potterton over og nummer to har startet, lurer på hvor mange som er der i dag…

jeg møtte opp ca en time før filmene begynnte, det var ikke kommet så veldig mange enda. jeg fant venninnene mine nederst inne på colluseum og vi satt der å spiste pizza og ventet.
det ble selvfølgelig litt godteri kjøp også før filmene startet….

det var overaskende få som hadde kledd seg ut, men vi kler oss alltid ut og skuffet ikke denne gangen heller. jeg forstår jo at folk tenkte komfort frem for drakter, men jeg klarte et kompremiss.

å sitte å vente på at filmene skulle starte, og så stå i den tette køen for å komme inn var et varmt mareritt, det var en utrolig god følelse å komme seg inn i salen hvor det var slått på kald airkondisoner. man nesten gispet etter luft ( kappa kan ha hvert litt vel varm for dagen, men jeg hadde droppet skjerfet da)…

rett innenfor dørene sto det folk å delte ut sunniva appelsin juice, noen måtte selvfølgelig spørre om å få mere enn en. slike reklamestunt er veldig vanlig på happninger i colluseum. hitil har jeg fått malaco godteri, sjokomelk og nå juice. fått andre godteriposer også,men husker dem ikke…

inne i salen sto det deateaters plasert rundt om kring, kusinam i sa en hadde angrepet henne, om de angrep meg merket jeg det ikke siden jeg var dypt opptatt i å navigere meg frem til riktig sete.

noen hadde selvfølgelig klart å prøve å stjele setene våre, selv om det sto opplyst rundt på hele kinoen at folk måtte bruke plassene på billettene. likte det skilte der det sto at de som hadde sovet i kø for billetter hadde rett til å få de plassene de selv hadde valgt. vi ville ha våre supre plasser, for supre var de…. all ære til min kusine som plukket dem ut (og lå i kø)

vi satt rett ovenfor den ene trappa og ytterst på raden, slik at vi fikk ekstra benplass og vi kunne bruke nederste delen av “gjerdet” som var satt opp som beskyttelse mot at folk skulle falle ned i trappa som bord.

det kom noen fra aftenposten og intervjuet en av oss og tok bilder, jeg og kusina mi var litt oppgitt over at vi allerede hadde tatt av oss kostymene. mens aftenposten gjorde seg ferdig begynte oslo kino å lodde ut premier, aner ikke hva premiene var, vi vant ikke. noe som sikkert var greit for hadde jeg blitt trukket hadde jeg ikke kunne hente premien, jeg fant nemlig ikke billetten min igjen.

det var bare en eneste reklame før film 1 startet, trailer for siste hp film. egentlig en bortkastet rekalme siden de fleste der antagligvis allerede hadde billetter,men da satte litt stemning. som om ikke all klappingen satte stemmning, det ble rett og slett komisk til slutt. folk klappet for absolutt allt. (tror noen satte i gang klapping med vilje for å se om de fikk med folk). men man kunne jo filmen så godt at man plukket ut de stedene man synes det var greit å klappe lenge før… tror klapping kan være med på å holde folk våkene også….

desverre begynnte jeg å få annfall i løpet av den første filmen, så jg innså at jeg ikke kunne være med på dette. så ferdig film en før jeg pakket sakene mine og dro. har så å si sovet siden jeg kom hjem klokken 10 i går kveld, fortsatt ikke kontroll på anfallet. selvfølgelig trist at jeg ikke fikk med meg mer enn en film, men det lille jeg fikk være med på var supert…. lurer på hvor mange som holdt ut hele veien….

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg